Jun 27, 2011

~ program on 25 Jun 2011 ~

assalamualaikum
seperti semua sedia maklum hari sabtu baru ni cheqna ada program...so layankan gambo...
ice breaking
korang dengo jelah..
gelak gelak
baling baling
cantum cantum
semua peserta..yang tepi sekali tudung biru bukan peserta ok

"akak....muka akak cantikk..tapi body akak out" perghhhhh statement tapi cheqna tak sentap ok....=)

16 comments:

  1. pier royak gitu tu ke cheqna...pttnyer cheqna kena balas"jgn pandang luaran yg penting hati"

    ReplyDelete
  2. wow! direct giler ayat tu..tp takpe, yg penting elemen cun tu ada di situ..hehehe

    ReplyDelete
  3. program buat ktne tu??sume budak2 ek???muda sokmo la cheqna asyik layan bdak2 je...hehe

    ReplyDelete
  4. heheheee.. sapa bagi statement yg sentap kan cheqna itu.. kekekee..

    ReplyDelete
  5. alamak ahkak janji program akak best! teringat masa sekolah dulu2...

    ReplyDelete
  6. ekekek..sapelah yg buat statement gitu tu?! babab aje mulut dia..

    ReplyDelete
  7. bestnya kalau dapat sertai acara camni...hehee berangan zaman dulo2 la pulak...

    ReplyDelete
  8. cik dah
    budak2 ni r..dok kisah pun benonya sebab cheqna memang gemuk pom...hehehehehe

    ReplyDelete
  9. hana faza
    tu la..sib baik ada gak kata cheqna cantik
    hahahahahaha

    ReplyDelete
  10. doc muda
    kat kampung menerong..ala macamla awak tau kat ane...
    of coz la cheqna always muda walaupun...hahahahaha

    ReplyDelete
  11. mrs eady
    hahahahahaha
    tu la pasal...sib baik ada gak yang cantik lalalalala

    ReplyDelete
  12. Lia
    ala..tak sentap pun...budak2 ni jugak..no big deal la...=)

    ReplyDelete
  13. JCMB
    pogram memang besh..happening r walau pada mula2 mereka malu2..=)

    ReplyDelete
  14. rina aka jaijina
    budak2 kak...hehehehehe

    ReplyDelete
  15. ~iz~
    kami kat JKM ni buat jugak untuk staff lagi enjoy kak sebab diorang lagi sporting..memang besh r..

    ReplyDelete

~ thanks sebab sudi tinggalkan komen.....sayang anda semua......~