Jun 27, 2011

~ pertama kali~

assalamualikum
6 Jun 2011 ~ Isnin..cheqna, Nisa n Wani ke Airport..tujuan utama ke sana adalah untuk mendapatkan maklumat lanjut mengenai penerbangan ke mana2 sahaja..heheehe..tak dela..ekceli cheqna sedang mengarrangekan satu lawatan ke Sabah untuk staf2 cheqna..cadangnya nak berjalan2 pada bulan Julai nanti insyaallah..kalau tak de aral..
biru-wani..nisa..dan yang nampak merelip relip tu adalah lengan cheqna..hahahaha..ni masa kat kaunter air asia...saje nak dapatkan penjelasan lanjut....nisa dengan penuh khusyuk dan tekunnya mendengar penerangan dari petugas kaunter air asia tu...cheqna???khusyuk mengsnap gambo...hahahaha
mereka berdua...bagus budak kat air asia ni...sangat ramah...mesra dan memberikan khidmat bantuan yang terbaik buat kami...ekceli ni first time kami masuk ke lapangan terbang ni....syok jugak...hahahahaha cuma tak besh bila masuk tak sampai 20 minit pun parking 2 hengget...al maklumlah..sejam pertama RM2..jam berikutnya RM1..kalau tau macam tu cheqna ajak nisa n wani berlari2 berkejaran dalam lapangan terbang tu cukupkan 1 jam...hahahahaha

12 comments:

  1. wah....nak g sipadan kah??? best..best

    ReplyDelete
  2. bestnya..sejak2 tinggalkan sabah 2001..xpenah jejak kaki lg..

    ReplyDelete
  3. pesanan:klu nk beli air asia..jgn beli kt kaunter klu nk beli tiket promo....tiket promo hanya leh beli on9 je..baru dpt harga promo...klu beli kaunter dpt harga biasa...*bdasarkan pengalaman..huhu*

    waa..jauhnye bercuti..bestnye...bleh ikut nih...hehe *dok dlm beg cheqna..bwk beg bsar sket yer*

    ReplyDelete
  4. bestnya dpt jaln2,boleh hilangkan letih bekerja

    ReplyDelete
  5. si tedi
    alahai..terharunya...terima kasih tedi..
    rindu tedi jugak..=)

    ReplyDelete
  6. sue
    tak pasti lagi
    insyaallah..
    tunggu bebudak opis setelkan sementara cheqna tak dop ni...

    ReplyDelete
  7. hamizah
    cheqna tak pernah sampai lagi ni...
    tak sabar gak nak pergi ni...

    ReplyDelete
  8. doc muda
    budak kaunter ari tu ado jugok royak...
    tok sey eh ajok awok..wat berat beg jah..=)

    ReplyDelete
  9. ct n honey
    huhuhuhu
    betul tu..sekali sekala kena hilangkan jugak stress bekerja =)

    ReplyDelete
  10. cheqna, better beli online guna kad kredit / kad debit.. baru dapat murah..

    ReplyDelete

~ thanks sebab sudi tinggalkan komen.....sayang anda semua......~