Jun 1, 2011

~ meeting oh meeting..~

assalamualaikum
whoaaaa....lambat sket update....akak sibuk la yang....hehehehehe..skang akak wat2 tak sibuk je....meleleh je air liur kalau tak layan blog ni..hahahahahaha kronik punya penyakit ni....
ekceli..semalam cheqna kan ada meeting...meeting Kelab Sukan dan Kebajikan JKMNT 2011...sibuk sebab kan JKMM ada sukan kat sabah..sukan kali ke 6 pada 24-29/6/2011..cheqna tak join sebab tak ade acara lontar peluru..baling tukul besi kang....hahahahaha
ekceli meeting tu stat kul 10am...cheqna kul 930am dah tercongok kat PKMDKT...pattern cheqna tak suka lambat2 kang....tunggu punya tunggu...dengan tak amik sarapan..just minum air milo...lapo weh...last2 YDP suh makan lu...dalam 1030am baru start..
macam2 yang dibincangkan..part paling besh...cheqna banyak kena buli ngan orang2 lama ni..mentang2 di jariku yang selama ini kosong tetiba ada cincin..suka2 je korang mainkan cheqna ye..dahlah kami bertiga je pompuan n sah2 cheqna je yang masih bujang.... 
ouh...sebelum tu...org2 Trg mmg tahu kat jln air jernih tu mmg jem...jem yang hamat...jadinya cheqna parking kat hotel mutiara....siap meeting kul 3pm...lapo weh...RM7 i kena bayar untuk parking you..tapi takpe...claim..hahahaha
habis meeting..solat..makan bagai..ingat nak masuk opis tapi tengok jam dah kul 4ptg..kalu balik opis kul 5pm baru sampai jadi dah tak de maknanya...so apa lagi..balik umah la.... 
ok...cheqna nak jenjalan jap...kalau lambat sampai umah anda janganla mare..akak berblog sambil wat2 keje lain ye......yang pasti kompem datang...daaaaaa 

14 comments:

  1. jemput la dtg 'umah' leez. banyak makanan woo.. buleh cuci mata! ha3..

    ReplyDelete
  2. selamat bermeeting ye cheqna...
    akak pun follow u... thks..

    ReplyDelete
  3. wah best pas meeting leh p jejalan hehe.. nak titot leh..

    ReplyDelete
  4. nnt kalau cheqna jadik pengantin baru, laaaagi selalu kena usik..hehe...

    ReplyDelete
  5. kadang2 meeting ni mengantuk...
    kalau ade minum2 ke best jugak kan...

    ReplyDelete
  6. areleez
    sepantas kilat cheqna sampai tadi kan kan kan??
    kenyang....hehehehe

    ReplyDelete
  7. adarnadzmie
    dah selamat dah kak meeting nya..
    hehehehe tq

    ReplyDelete
  8. normal
    mana ada jenjalan huhuhuhu
    terus balik je...

    ReplyDelete
  9. wahida
    tu r kak eh
    kena bersiap sedia dari segi mental dan fizikal =)

    ReplyDelete
  10. ainnoraini
    setakat ni meeting yang cheqna hadiri tak de lagi yang mengantuk ni..=)

    ReplyDelete
  11. mrs eady
    of coz...mestilah singgah dan insyaallah akan singgah sokmo2 =)

    ReplyDelete
  12. mama aa's
    nape tak suka ni??
    ce citer ce citer

    ReplyDelete

~ thanks sebab sudi tinggalkan komen.....sayang anda semua......~