Jun 17, 2011

~ kemana menghilangnya daku????~

assalamualaikum.....
yuhhhhuuuu..rindu cheqna ke???
ye cheqna tahu hari ni genap seminggu cheqna tak bersiaran...maaf ye teman2 bukan sengaja menghilangkan diri secara tiba2...tapi cheqna membawa diri nun jauh ke KL sana....perghhhh bawa diri la sangat....cheqna kursus la.....
mengikut perancangan kul 9am kami akan bertolak dari Terengganu menuju ke Institut Sosial Malaysia (ISM) tapi kita manusia hanya mampu merancang Allah yang menentukan segalanya...pelbagai insiden berlaku sudahnya kul 2pm baru leh bertolak dari Terengganu menuju ke ISM...sampai ISM kul 9pm...penat Allah je yang tahu...
kt hentian..hentian mana ntah...ekceli time ni cheqna..wani..kak oya...izarina..kak zie n shahlan yang menaiki van ni...kak uda n kak ct naik unser bersama Pn. Khamzah ngan Encik Zin...ok..tak payah puji..cheqna tahu cheqna cantik..llalaalalalalala
oh ye...sebelum tu...lupa nak bagitahu...cheqna menghadiri kursus kaunseling perkahwinan dan keluarga...hanya 2 penceramah yang handle kursus ni iaitu prof saedah from USIM dan Pn. Hertati dari PNB..sangat2 besh....ni time nak berlakon ni...cheqna jadi anak yang tidak terkawal......
hari kedua..lepas minum pagi...kan ke motto kami bergambar walau dimana saja berada...hehehehe
last day....ni semua kaunselor dari Trg...6 orang ni......as usual...cheqna la yang paling cantik..muahahahaha tobak kalu budak2 ni baca memang teruk r cheqna kena bambu....hahahahaaha..shahlan!!!!diam2 sudah..ngeeee
 minum pagi hr last..cheqna sgt suka roti goreng yang disalut telur ni...kalau dapat cicah ngan sos lagi besh...well cheqna kan selera murah...=)
ok...yang ni hari last..kursus ni dihadiri oleh 21 orang kaunselor..dan seperti yang kelihatan...hanya 2 orang sahaja kumbang yang tak berapa nak kembang ni....hehehehehe...yang tak pakai tai tu namanya william..sepanjang kursus cheqna panggil dia laukong(suami)..sorang lagi encik afandi....seronok sangat kursus ni....dan cheqna terlintas untuk wat master dalam bidang kaunseling keluarga,...sangat intresting.....
skang cheqna dah ada kat umah...sangat penat...lum dapat merehatkan badan sepenuhnya dah dapat kol cheqna kena hadiri kursus protokol lak isnin dan selasa ni...walaupun hari ahad cuti coz bola n sukma menang tapi cheqna tetap rasa penat.....=( 

20 comments:

  1. rehat cukup2 ye cheqna, nnt apdet gambar lagi okeh

    ReplyDelete
  2. hilang ke kursus takpe, jangan hilang ke lain pulak... skg ni byk sangat kes org ilang ni...

    pe pun, have a good rest.. dah xpenat nnti update byk2..

    ReplyDelete
  3. salam cheqna.. kita ni tukar tmpat la ye..cheqna pi KL..Hana pi ganu..hehehe

    ReplyDelete
  4. huh..tetiba kt sni pon bau roti goreng gak....sape la punye keje dok goreng roti nih....*seyes x tipu ni*

    cuti 3 hari ni rehat la sepuasnya...dok umah je,layan tv n blog..hehe

    ReplyDelete
  5. SALAM,
    MACAM TAK ADANYA PESERTA LELAKI YG MENGIKUTI PROGRAM !

    ReplyDelete
  6. ceqna
    yg tak tahan motoo bergambar di mana saja...;p

    ReplyDelete
  7. chekna@mamaziyad
    jangan kak...huhuhu..mintak jauh tu...
    insyaallah dah hilang penat cheqna akan kembali aktif =)

    ReplyDelete
  8. hana faza
    oh ye ke??
    ermm tak de jodoh kita nak jumpa ye =)

    ReplyDelete
  9. docmuda
    ce g intai kot2 makcik tuan umah yang tgh goreng...hehehehe

    ReplyDelete
  10. luahfikiran
    hanya 2 orang sahaja lelaki..
    nak buat camana memang dah hakikat kan...

    ReplyDelete
  11. sayangsayangibu
    hahahahaha
    BERGAMBAR WALAU DIMANA SAHAJA......
    itulah kami....ngeeee

    ReplyDelete
  12. Sampai hati datang KL tak bagi mtahu mama! Merajuklah camni...

    (bulan depan, InsyaAllah mama akan ke Terengganu)

    ReplyDelete
  13. iye la... lamanya menghilang
    nape dtg KL tak ckp..
    bole kita jumpa2 ke...
    dating2 ke...hehehe

    ReplyDelete
  14. mama achik
    alololo...janganla majuk ma...
    g KL pun secara tiba2....
    nanti mama datang trg kita jumpa ye =)

    ReplyDelete
  15. MLD
    nanti lain kali kita dating erk.....hehehehe

    ReplyDelete
  16. bergambar itu wajib cheqna, kan..kan...same la...mesti org ingat kite kursus fotografi, hahahaha..

    happy weekend cheqna!

    ReplyDelete
  17. eMMe
    cheqna sangat berminat bab2 amik gambo ni....
    happy weekend jugak ye =)

    ReplyDelete

~ thanks sebab sudi tinggalkan komen.....sayang anda semua......~