Jun 9, 2011

~ gotong royong..tapi cheqna???~

assalamualaikum....
citer yang masih panas dari dalam oven..keh keh keh..ok hari ni ekceli kami ada gotong royong kat umah klien di Kampung Dusun..eleh..bajet macam korang tahu kat mana kan??gasaklah......
ermm..klien kami ni kejenya sebagai pengawal keselamatan kat library depan opis kami...memang susahlah..tapi yang paling cheqna banggakan adalah anaknya merupakan pelajar terbaik daerah kuala berang masa UPSR tahun lepas....bagus kan???
k..layankan gambo...err...tajuk diatas memang berkaitan...orang lain gotong royong..cheqna pun join gak tapi gotong royong dalam bab bergambo...hahahaha
cheqna...haji mez( si pengsonglap pen) iwan n nisa....awal2 ketibaan...
 kami lagi.......;lalalalalala
 ehem..ehem...bukan gayut ngan ciktunang ok....dah namanya time keje...dah tentu gayut ngan rakan sejawatan hehehehehe..beghehkan bab nak g KL...
 oh ya....gotong royong ni kerjasama antara kami ngan polis dan juga orang kampung...
 ni la kawasan umah klien....kami wat dapur ngan bilik air untuk mereka
 sila jeleh...ingat cheqna tak wat keje ke???walaweh...angkat bata ok....janji keje gak kan???hahaha
 motif?????ntah..korang teka la sape punya tu....lalalala
 saje nak gedik...
 gedik last..hahahahaha
time ni lum habis lagi gotong royong..tapi cheqna dah balik opis sebab kena setel banyak benda..tambahan next week cheqna kena hadiri kursus kat ISM..Kaunseling Perkahwinan selama seminggu..macam tau2 je kan??? hehehe
k la..cheqna nak kuar jap..balik dari setel keje cheqna jenjalan ok
daaa... 

22 comments:

  1. si pengsonglap pen punya kot! he3.. betul x? ;P

    ReplyDelete
  2. Cheq Na , ko punya baju cam situasi tak gotong royong je. betul kak chik dia tengah curi tulang , berposing. kah kah

    ReplyDelete
  3. hana faza..
    hehehehehe..memang bagus kami ni bergotong royong..=)

    ReplyDelete
  4. mama
    mana ada???kami makan bihun je..hahahahaha

    ReplyDelete
  5. cik ina do do cheng
    cheqna gotong royong weh..gotong royong bab bergambar je....=)

    ReplyDelete
  6. alaaa gayut dgn encik tunang masa keje pun apa salahnya.... takkan tak windu kot..kekeke

    ReplyDelete
  7. adehh ...risau tgk perut org tu

    risau perut kak ati kalau
    jadi lagu tu...haruu

    ReplyDelete
  8. MLD
    gayut jarang,..kalau msej ye hehehehe

    ReplyDelete
  9. ati masrif
    kak ati..kalau perut macam tu terisi bebi besh gak kan???

    ReplyDelete
  10. bergotong royong..best nya ramai2 pakat2 tolong...tp nmpk mcm bergotong royong berposing je hehee..jgn mare cheqna...

    ReplyDelete
  11. hahaha..cheqna..lame x menyinggah blog cheqna ni..

    gotong royong ni bagus sbb dpt mengeratkan silaturrahim.. mcm cheqna wat la..amik gmbor..lps tu posing ngan mmbr2..kan semua org heppy.. kan dah dpt mengeratkan sillaturrahim..

    p/s: chip suka gotong royong sbb ade mkn2..hehe
    www.blogchips.com

    ReplyDelete
  12. salam ptg~ mommy tau chena penyeri majlis gotong royong tu....ala2 model gitu~heeee

    ReplyDelete
  13. ni bukan bergotong royong, ni berposing berduyun2...hehehe!!

    ReplyDelete
  14. chip coklat
    hahahahaha
    sangat setuju dengan chip..betul betul...semua orang happy =)

    ReplyDelete
  15. fieza79
    muahahahaha
    memang pun kak...
    bab bergambar kami memang sangat bergotong royong=)

    ReplyDelete

~ thanks sebab sudi tinggalkan komen.....sayang anda semua......~