Jun 19, 2011

~ dolu2 punya penangan..zaman muda remaja~

assalamualaikum...
selamat hari bapa..khas kepada bapa2..bakal2 bapa.....erm....juga kepada bakal bapa kepada anak cheqna...hahahahaha pang diri sendiri sebab koya...dush dush....lalalala
eh nak tanya la....ni semua gara2 tengok citer kat 131 astro warna ni...ada kristine hermosa yang berlakon..citer my big love kalau tak silap,,,cheqna terasa nak geledah rak tv cheqna..terjumpa mende alah ni...memang dolu2 sanggup beli ni...hehehehe
ingat dulu..mula2 giler ke citer filipina ni adalah disebabkan oleh cerita pengako sa yo...kan kan kan????ala ngaku jela...forevermore ngan lagi satu tu cheqna beli sebab suka sangat tengok muka kristine hermosa tu..cantik kan dia?????
yang ni pun besh.....mula2 terjebak ngan citer indon of coz la sebab citer ada apa ngan cinta...pahtu citer ni...skang???cheqna memang tak terjebak langsung ngan citer indon..meleret2 ntah apa2 ceritanya.....opss sorry kepada peminat citer indon.....
 yang ni cheqna tak tahu camana cheqna boleh terjebak beli cd tu..sampai sanggup beli 3 musim plak tu..hahahaha..malas r nak  tengok balik..dah lupa dah kisah citer ni camana....ni semua cheqna beli masa zaman2 study dulu ni..zaman keje dah tak beli cd vcd bagai ni..tak de masa r..salah satu hobi cheqna zaman remaja muda belia yang terpaksa dikurangkan sekarang lagi satu adalah membaca novel....skang dah tak boleh nak bersenang lenang panggung kaki baca novel...huhuhuhuhu
anda plak apa hobi zaman dulu2 yang dah jarang dapat dilaksanakan skang ni?? 
gasak..ntah ape2 n3 cheqna ni....=) 

12 comments:

  1. wah3...memag jiwang berkarat la cheqna nie....huhuhu..
    doc muda tgk gak,tp tv je la..x sanggup nk beli..*pdhal xde duit*..huhu

    skang hobi dah berubah dah smnjak mngkat dewasa muda nih,suka berjalan2 plak..nikmati kehijaun bumi klu cuti byk la...klu cuti sket,layan movie n novel je la...tu pon kne tgk mood gak..hobi yg wajib buat tiap2 ari...komen2 fb org..wakaka

    ReplyDelete
  2. dah kawen sok nak kena jaga suami .. pehtu tambahan jaga anak.. jaga anak.. jaga anak dan suami ...

    lagilah takleh nak duduk bersila panggung yaaa... dok jatuh tergolek adalah.. hahaha

    ReplyDelete
  3. adoilah..

    kReen tak sempat nak tengok semua tu lah cheqna... huhu..

    ReplyDelete
  4. akak pon suka bc novel..tp sjk2 ada anak tpaksa berkorban..

    ReplyDelete
  5. betoi kan..zaman dulu2 mmg byk masa terluang kan, skrg ni cucukp aja masa tu.. hehee

    ReplyDelete
  6. doc muda
    hahahahaha
    besh kan berjalan2..
    cheqna tunggu habis pogram ngan menteri n then nak g pulau redang..sila jeleh

    ReplyDelete
  7. Linda
    jap kira berapa orang anak yang akak sebut tu...
    ermm.cheqna 3 je ok..muahahaha
    bernagan kahwin pun belum...

    ReplyDelete
  8. azrina 0307
    ala kak rina tu dulu punya citer tu..huhuhu
    skang cheqna pun tak berkesempatan =)

    ReplyDelete
  9. hamizah
    akak boleh gok kata ada anok terpaksa mengorbankan hobi tu...
    doh saya hok ada anak tekak anak mata ni kira gane???=)

    ReplyDelete
  10. wahh pangkor sa yo hahahaa terkenan dekat si jericho jek aekkekeke

    ReplyDelete
  11. JCMB
    cheqna suka tengok kristine tu..cantikkkk

    ReplyDelete

~ thanks sebab sudi tinggalkan komen.....sayang anda semua......~