Jun 23, 2011

~ 3 ncr????ok la tu...~

assalamualaikum..
cheqna kan kena odit hari ni...di odit oleh rakan sejawatan gak...hehehehehe nak kata cuak tak la cuak ngat...masa kursus kat Tanjung Vista tu bimbang gak sebab memikirkan fail cheqna...tapi semalam bila cheqna cek..alhamdulillah...tak la banyak sangat yang perlu cheqna baiki....
juruodit..hehehehehehe
ok la..cheqna kena 3 ncr..yang biasa2 je...patut dijawab 2 minggu selepas audit hari ni...tapi time tu cheqna terlibat ngan sukan bakti tu la...x pe la...cheqna jawab r nanti2...
hehehehehehe...yang beshnya....selepas diodit....incik tunang tetiba kol bagitahu dah ada kat kuala berang...dia ngidam nak makan ikan baung masak tempoyak.....err..dia mengidam bukan sebab cheqna ok...hahahahahaha 

12 comments:

  1. ala..senyum senyum x sabar nk dating la tu..kekekek....:)

    ReplyDelete
  2. olololo, sweetnye dapat lunch ngan en tunang..takpe, ncr tu pk lain² kali ajelah..

    ReplyDelete
  3. dah abes odit ke...mesti lapang je dada kan3....sib bek 3ncr je kan2...

    alolo..sweetnye.. ikan baung tempoyak air tgn cheqna ke....

    ReplyDelete
  4. mrs eady
    mana ada dating kak..
    hehehehehe
    ngeee

    ReplyDelete
  5. rina aka jaijina
    hahahahahaha
    sesekali incik tunang datang buat kejutan yang tidak mengejutkan hahahaha

    ReplyDelete
  6. wahida
    kak weh...prosedur keje la...kije pun ada step2 dia...so ncr ni ketakakuran dalam poses keje yang kita jalankan r..

    ReplyDelete
  7. cm shlem
    dah habis dah...
    memang sangat lapang hehehe
    air tangan pebende..g makan kat kedai je hehehehe

    ReplyDelete
  8. Audit audit ni yang seram. cik ina dah habis audit tuk tahun ni. sedapnya baung masak tempoyak, cik ina pun ngidam gak.ekekek

    ReplyDelete
  9. cik ina do do cheng
    tak seram sangat sebab rakan sejawatan je kan yang ngoditnya...hehehehe ngidam ke??meh r sini....

    ReplyDelete

~ thanks sebab sudi tinggalkan komen.....sayang anda semua......~