May 6, 2011

~ setelah sekian lama...~

assalamualaikum....
uhuk uhuk..batukla plop..almaklumlah umah ni dah banyak sangat bersawang dan juga berhabuk.....maafla...bukan dah tak rindukan umah ni...rindu sesangat tapi...banyak sangat halangan dan juga kekangan.....skang bukan tak sibuk..masih jugak sibuk tapi nak jugak jengah disini...hehehehehe
ekceli..hampir 2 bulan ni cheqna sangat sibuk ngan kerja...tambahan plak cheqna diamanahkan untuk menyelia Asrama Perkaya Marang..lagilah bertambah banyak keje cheqna..cheqna tak sempat untuk meluangkan masa untuk stay ddepan laptop n lawat semua umah kengkawan di alam maya....jadi cheqna rasa tak adil bila cheqna update..kawan2 datang n komen...tapi cheqna tak g pun umah kawan2 n tinggalkan jejak...
2 yang cheqna amik keputusan untuk tidak mengupdate walaupun banyak yang nak dikongsi dan diceritakan bersama...rindu sangat2 untuk berkomen2...berkongsi idea..membaca coretan2 kat umah kawan2...tapi tu la..halangan dan kekangan kan...hehehehe..tambah plak kes bertambah2 skang ni....kes apa lagi...remaja2 yang bermasalah sosial la.....
erm....insyaallah...cheqna akan kembali bergiat aktif...perghh macam ahli politik la plak...hehehehe... insyaallah doakan mood rajin walau sibuk akan datang menyerap ke tubuh ku ini...hehehehehehe
sehingga bertemu lagi....
daaaaa......
tambahan : terima kasih pada yang sudi bertanya khabar cheqna =)

4 comments:

  1. mana menghilang? sepi tanpa khabar berita. ai rindu tau kat yu. yu bz naik pangkat eh.. hehehe

    ke dah jadi ketua kampung? ahakssss

    *___*

    ReplyDelete
  2. Semoga kuman rajin akan menyerang anak mama... :)

    ReplyDelete
  3. Yeaaa...cheqna da update ....:P selalu datang sunyi jo :P

    Semoga Chqna ada kelapangan selalu untuk update blog ...*rindu *

    ReplyDelete
  4. welkam bek cheqna... pasnih aktif blogging smula deh...
    lgpon org tgh darah manis gitu... byk citer manis2 dan best2 kan??? hehehe....

    ReplyDelete

~ thanks sebab sudi tinggalkan komen.....sayang anda semua......~