May 8, 2011

~ program cheqna plop ~

assalamualaikum...
erm...masih lagi sharing pasal aktiviti sepanjang cheqna menyepikan diri...eceh..bajet cam artis la plop....ko ingat ada orang cari ke waktu ko menyepi cheqna oi....pang diri sendiri...hehehehehe
ok...kalau 24-25 Mac pogram ngan PKMDKT..26 Mac 2011 pogram PKMDHT plak...opis cheqna.. opis cheqna staff ada 30 orang.dan 21 orang hadir pada hari itu...lagi 9 orang ada halangan tersendiri..
pogram ni makan masa sehari je..dari pagi sampai petang....dan alhamdulillah semuanya berjalan lancar...motif utama nak release tension...semangat kerjasama serta keseronokan bekerja as a team...layan gambo..
ni aktiviti pecah ais (ice breaking) pada sesi pagi..memang happening....=)
kumpulan yang kena denda........sepohon kayu kot...thats y tangan cam gitu

aktiviti ni besh...=)
yang ni diorang kena buat cara2 diorang tangani stresss
present r plop....macam2 idea dak2 ni

bawak bola ping pong ngan tali secara berjemaah berkumpulan
puzzle....nak tengok sejauhmana diorang boleh bekerjasama dan membantu antara satu sama lain..selfish ke tidak...

hanya menggunakan 3 keping papan 6 orang dikehendaki berdiri di atas papan itu..amik ko...

dengan baju kurung pun korang harungi jugak..tabik r.

errrr..sila jangan gosip....itu adalah pengarah jabatan cheqna...sama kan???kedudukan tanganla...hehehehe


muka fasi yang dah penat..penat bergambar kot...lalalalalala


see...memang hantu kamera....lalalala
so..kepada sesiapa yang berminat nak jemput cheqna as a fasilitator..sila..sila...cheqna sedia membantu...=)
daaaaaa

1 comment:

  1. salam..
    wahhh,syokyna beraktiviti
    lagi berpeluk2 gitu tak ada
    bau ketiak ke..?la la la..
    :)

    ReplyDelete

~ thanks sebab sudi tinggalkan komen.....sayang anda semua......~