May 26, 2011

~ peladang setiu agro resort ~

assalamualaikum
kita kembali lagi dalam segmen mengimbas kenangan bersama cheqna..kali ni kita dalam segmen mengimbas kenangan bersama rakan2 sejawatan tatkala mengadakan program untuk pelatih2 STB(P) Marang di Peldang Setiu Agro Resort tahun 2009..sekitar bulan APril...ala time ni la Mr black kena langgar ngan Salwani ni... 
ada org bekpes tak mandi..korang ada???tak de kan??hehehehe..with kak uda, kak zie, salwani, cheqna n kak oya...time bekpes dan lagi bergambar..well itu kan motto kami...hehehehehe

terpaksa diblurkan muka diorang yang kat belakang tu sebab salah la kalu cheqna pamerkan...mereka kan tertakluk di bawah Akta Kanak Kanak 2001..ni kat atas masa kami jungle tracking kat Peladang Setiu Agro Resort..

nak jugak walau sikit..see..kami memang suka bergambar..nak2 yang tepi sekali tu...memang ibu segala yang suka bergambar r....hahahahaha...biasanya memang kami ber3 je yang akan mendaki bersama...walaupun cheqna gebu tetap semangat tau nak berjungle tracking bersama2..hehehehe

on the way balik..dah turun dari mendaki dah ni...tudung dah serabai dah.....

samseng kampung dusun???korang tak kenal kan???cheqna pun baru je kenal.....yang sebelah cheqna tu nama je samseng..tapi kalau jumpa samseng dia yang lari dulu....cheqna???pun sama...hahahaha..tak koser nak berkenalan ngan samseng heh..

motto kami "bergambar dimana saja..walau apa jua keadaan" penat2 mendaki akan terubat bila kak oya kata "jom jom..kita bergambor dulu" hahahahaha..ni lah buktinya....tetap senyum walau dah tak larat ekceli..

skill tongkat dagu..itu adalah skill wani kalau bergambo..skang dah hilang kot skill tongkat dagu tu...nanti cheqna tengok balik gambo lama2..wani guna skill apa plak skang...lagi 2 orang tu staff STB(P) Marang

with wani...yang ni sebelum mendaki...arghh gasak..gambo tunggang terbalik doh...hehehehe..ekceli dah lama kami tak together2 cam ni..hari tu PPsi STB(P) pegnen so tak leh r wat xtvt cam gini...besh kan kalau dapat kumpul cam gini lagi..bilala agaknya yer???

14 comments:

  1. gebu2 maneh cheqna ni~heeee...stil senyum je bile posing, eh2 mommy ni kan mana ade orang posing sambil nangis~hee...mesra ikatan persahabatan tu.

    ReplyDelete
  2. akk suka aktiviti gitu, seronok dapat keluar peluh, dapat penat
    satu kepuasan kan?

    ReplyDelete
  3. tu petua utk seri muka ke bekpes dulu baru mandi..hehe

    ReplyDelete
  4. bgn pg..tak mandi..bekpes..barulah terasa diRUMAH..hahaha

    ReplyDelete
  5. NM02
    segmen mengimbas kenangan kan...hehehehehe

    ReplyDelete
  6. wahida
    bukan cheqna la kak..
    tapi ada orang lain yang dalam gambo tu jugak
    hehehehehe

    ReplyDelete
  7. mommy
    manis2 gebu???hehehehehehehe
    tau tak pe mommy...kan kalu bergambo sambil nangis tu dah jadi lain tu =)

    ReplyDelete
  8. mayamayana
    jap cheqna nak tilik muka orang tu berseri ke tak..
    rasanya ye kot
    hahahahaha

    ReplyDelete
  9. queen
    ouh..cheqna kena mandi gak dulu pape hal pun...ouh..rahsia nik sudah bongkar erk...lalalala

    ReplyDelete
  10. sonok dpt buat aktiviti masuk kebun kelapa sawit..lepas tu mendaki .

    ReplyDelete
  11. atty's
    tu la kty tapi penatnya memang leh tahan jugak r sebab sangat mencabar laluannya..
    =)

    ReplyDelete

~ thanks sebab sudi tinggalkan komen.....sayang anda semua......~