May 31, 2011

~ kenangan konvo 2007~

assalamualaikum
kita kembali dalam segmen mengimbas kenangan bersama cheqna lagi..kali ni kita imbas kenangan bersama time waktu ketika cheqna grad..ye..untuk makluman bagi yang tak tahu..cheqna grad pada tahun 2007 bulan Ogos di Universiti Malaysia Terengganu..Ijazah Sarjana Muda Kaunseling...
erm...cheqna ni kan..IC je 03 ( Kelate ) tapi sejak usia 1 tahun...cheqna dah stay kat terengganu..tadika tak...terus masuk darjah 1..darjah 1-darjah 6 kat trg...sekolah menengah kat trg....Tingkatan 6 kat trg...masuk U kat trg..praktikal 1/2 tahun kat trg..keje kat trg....ngorat ngan org trg...tunang ngan org trg..kahwin???belum tahu lagi...huhuhuhuhuhuhu..cikgu cheqna pernah kata..ko ni tak pernah kuar dari trg..asyik nak duk bawah ketiak mak je..biar r..hahahahaha..jeleh la tuuuu..
ok..ni kat Dewan Sultan Mizan..kat sini la cheqna grad...ramai n panas giler.....
with my beloved ma...jangan tanya napa ma cheqna nampak muda...ye...sebab ma cheqna memang muda..belum masuk 50 ok...ye ye cheqna tahu anda semua nak kata ma cheqna cantik..terima kasih...tengokla anak dia plop...lalalalalalalala..ok ok sila ke tandas skang,....
ni ngan arwah datuk cheqna...biasanya arwah ni susah untuk bergambar..tapi ok la..at least ada gak kenangan kan kan??memang panas giler hari tu..dahla kat tepi pantai..sepupu cheqna tu sampai hangus mukanya..yela panas yang melampau2..
terima kasih kepada tenaga2 pengajar di Jabatan Kaunseling dan PSikologi UMT..kerana andalah saya berada disini pada hari ini.....beshnya bila imbas balik kenangan zaman belajar dulu...rindu la plak....... 
kakiku punya nota : kul 845am ni cheqna nak gerak g Kuala Terengganu..ada meeting..habis meeting cheqna wat lawatan muhibah ke umah anda2 semua ye.......daaaaa

12 comments:

  1. hehehehe k.na pun UMT gak tp masa grad 1st batch kustem le...masa masuk UPMT ;)

    ReplyDelete
  2. Memang nampak muda ma cheqna tuh..
    ni betul2 anak ganu nih hehe

    ReplyDelete
  3. bestnye...tamat sudah zaman belajar....x yah exam dah...huhu

    hahaha,tu la psal..doc muda jeleh ni,dri kecik sapa ke bsar dok trgnu...dok aci...tp xpe,bleh tgk tmpat org..(pd hal klu cuti pon bleh gok nk tgk..huk3..*pujuk dri sndri*..)

    ReplyDelete
  4. MLD
    terima kasih...
    cheqna nampak tua ke??huhuhuhu

    ReplyDelete
  5. Marinahunny
    cheqna masuk dengan nama KUSTEM
    n cheqna first batch yang kuar ngan nama UMT

    ReplyDelete
  6. qemaishak
    dandan dok ngaku anak kelate nih
    hahahahaha
    ma cheqna dah umur 46tahun skang ni

    ReplyDelete
  7. docmuda
    kerje pun kena exam gak..wat assingmnet bagai gak tapi bukan every day or every monthla...sekali sekala

    ReplyDelete
  8. JCMB
    thanks....walaupun dah 4 tahun hehehehe

    ReplyDelete
  9. kenangn konvo mmg best... klu la boleh di ulang2 huhu

    ReplyDelete
  10. mama AA's
    yup..kalaula boleh diulang kan..beshnya

    ReplyDelete

~ thanks sebab sudi tinggalkan komen.....sayang anda semua......~