May 25, 2011

~ kenangan induksi15-30 april 2009~

assalamualaikum
kita kembali lagi di segmen mengimbas kenangan lama bersama cheqna...kali ni cheqna nak imbas kenangan sewaktu menghadiri Kursus Induksi Umum Kumpulan 1 Bil 1/2009 pada 15-30 April 2009 di Intan Wilayah Tengah, Jalan Elmu Kuala Lumpur. seminggu sebelum tarikh ni cheqna menghadiri kursus BTN kat Sepang...maknanya bulan April 2009 memang cheqna tak berada di opis r.. 
dalam dewan kuliah..ramai gak yang dari JKM...pahtu dari ILP..JMTI PDRM..JPA..dan ramai lagi r..

masa petang ada game volleyball..lawan ngan staf INTIM( Intan Wilayah Tengah) of coz kami kalah...hahahahahaha..tapi syok...

dah lupa r nama mamat2 kat belakang ni...yang ingat just nashrul(ala yang kata cheqna macam ustazah bahyah tu) dan tepi cheqna nama Mok...kije ngan JPA bahagian pencen rasanya..tak tahu r kot2 skang dah tukar..ada peristiwa lucu masa game ni weh....akibat syok sangat duk spike bola....jatuh dan suar cheqna koyak....koyak kat tengah2 weh..sampai ke lutut...sib baik 3 orang ditepi cheqna sudi kaver..dan orang ramai tak perasan lagi masa tu.....malu weh.....sambil2 malu sambil2 gelak coz sangat2 kelakar insiden tu...hahahahaha

induksi pun ada exam ok...ni pagi sebelum exam....with mida n husna..mida ni Pegawai PSikologi kat ILP Kangar dan Husna Pegawai Psikologi kat JMTI Penang...alhamdulillah lulus weh...hehehehehe

ayunya daku dikala ini muahahahahaha...Mida cheqna husna n noriz...

bergambar walau apa jua keadaan..dalam kelas.....yang beshnya...group kami tak de kena speech sorang2 tu...kami wat kije by group...memang besh r bila ingat balik kenangan kat induksi ni....dah la lama....weekend mesti kami kuar g MV..saje jenjalan..Mida r yang bawak sebab dia dulu study kat UM...hehehehehe dah nak kahwin dah Mida ni...on 4 JUn 2011..si Noriz ni senior Mida..dah kahwin dah..dah ada baby boy pun...cheqna??usah ditanya....hahahahahaha
ok...sekian dulu segmen mengimbas kenangan kali ni..jumpa lagi lain kali.....
daaaa

12 comments:

  1. koyak dr tgh smpai ke lutut????pergghh..sgt gimnastik cheqna disitu....hahaha..

    janji leh enjoy...

    ReplyDelete
  2. salam Cheqna
    wah bestnya bila baca entry Cheqna yang ni
    saya pun terkenang kembali waktu kursus induksi saya dolu.
    p/s skrg kawan2 saya takde kursus induksi sampai 3 minggu dah.

    ReplyDelete
  3. koyak dari tengah smpai ke lutut??...sgt gimnastik cheqna di situ...hahahaha...

    malu kjap je...tp kenangan tu kekal seumur hidup..=)

    ReplyDelete
  4. hurm..cheqna simpan ek gambar2 industri kat pc, dulu tahun 2000 brape tah, tak ingat, tapi cuci gambar simpan lam album...nak scan takde wirenye....hurm...rindu kawan2 time induksi, ade gak sowang dua yg masih berhubung.....

    ReplyDelete
  5. kalu kena speech sorang2, ai tumbang cheqna... ai kan pemalu... ahakssss

    ReplyDelete
  6. wah..ku pun teringat time induksi dulu kat langkawi...syok!

    ReplyDelete
  7. dsaid
    bukan setakat gimnastik..dah jadi plastik dah kat situ hahahaha

    ReplyDelete
  8. ummu
    nasib baik ada gambo..leh gak kenang2..
    hehehehe

    ReplyDelete
  9. doc muda
    kenangan yang tak mungkin dapat diganti..

    ReplyDelete
  10. eMMe
    salah satu tujuan cheqna beli external hardisk adalah bertujuan untuk simpan gambo2..
    besh bila tengok balik gambo2 ni =)

    ReplyDelete
  11. NM02
    tumbang??pemalu???jap nak fikir..hehehehehe

    ReplyDelete

~ thanks sebab sudi tinggalkan komen.....sayang anda semua......~