May 30, 2011

~ kenangan di pulau pangkor ~

assalamualaikum
kembali lagi dalam segmen mengimbas kenangan bersama cheqna...kali ni kita imbas kenangan tatkala cheqna menghadiri kursus teambuilding bagi kumpulan P&P kat Pangkor 20-22 Jun 2008....jom layan gambo...time ni cheqna g ngan wani setiu tu...time ni jugakla wani kena gigit ngan obor2..kesian dia...habis muka bengkak..macam2 orang ush wani buat untuk hilang kan bengkak tu..suh minum pepsi la...dan paling besh ada gak suh minum air kencing sendiri....hahahaha..sib baik wani tak buat...pihak urusetia bawak g hospital....ok la alhamdulillah..
nape wani kena gigit obor2???cam ni kisahnya...ada satu petang tu kami kena wat aktiviti together2 iaitu berkayak menggunakan pelampung n buluh tu....jauh gak weh...cheqna kan fobia ngan air ni..memang cheqna tak bercakap langsung sepanjang aktiviti ni diadakan..cuak weh...memang cheqna senyap tak terkata pape...muka memang pucat..kawan2 satu group kata cheqna memang macam tak de darah langsung kat muka..wallah..dah pernah lemas memang la cheqna takut..lemas kat sungai..ni kayak kat laut..laut luas tu weh..sape tak takut..huhuhuhu....time ni la wani kena gigit ngan obor2...
with ahli group waja..kumpulan cheqna namanya WAJA...besh r ngan diorang ni...ada 9 orang ekceli dalam group waja ni...masa ni dah hari last dah....

erm..encik zul..en.haikal si spek ngan abang baju merah ni ku lupa namanya yang pompuan lagi sorang ni fatimah..classmate masa kat U...ouh..takziah untuk Imah..anak beliau meninggal dalam kandungan sewaktu berusia 6 bulan...baru lagi...dalam bulan lepas kot..
habis kursus ni...cheqna ke Melaka lak..kursus induksi khusus...see...awal2 keje memang banyak kursus kan...tapi kat melaka cheqna tak snap gambo la plop.....kursus kat melaka memang besh n happening....=)
daaaaaaaa 

20 comments:

  1. seronokkan gi sane...
    bile la nak pegi pulau pangkor ni...

    ReplyDelete
  2. kat melaka, kursus katne? leez dolu induksi asas kat puteri resort melaka.

    ReplyDelete
  3. wahhh..berderet2 g kursus...ini tidak adill..ahakss..

    ReplyDelete
  4. maya mayana
    2008 ngan 2009 memang banyak kusus
    skang nan ado...lum cukup 7 hari lagi ni
    huhuhuhu

    ReplyDelete
  5. ainnoraini
    g la kak...besh tu...hehehehe

    ReplyDelete
  6. cheqna kat hotel d village air keroh melaka

    ReplyDelete
  7. uh..lamo tak ke sana
    last gi b4 kahwin ..hehe
    belas tahun tu :)

    ReplyDelete
  8. jeles.cik ina last pegi pulau pangkor 1996.dah lamakan, mesti dah banyak perubahan kat sana. cheq na best ye kerja ada kursus kat luar. tempat cik ina ni hampehh

    ReplyDelete
  9. ati masrif
    amboi lama tu kak
    g le hanimun ke..
    besh gak tu

    ReplyDelete
  10. cik ina do do cheng
    ala..tu dulu2 tu
    skang tak banyak dah kursus
    huhuhuh

    ReplyDelete
  11. suker giler pegi pangkor. tempat bercinta tu.... pewittttt

    ReplyDelete
  12. Urine sendiri?
    Pernah lah dengar.. Tapi bukan diminum..di siram..sebab urine tu boleh neutralise asid sengatan tu

    ReplyDelete
  13. gatal-gatallah Wani bila kena gigit dengan obor2 tu..

    ReplyDelete
  14. drsinga
    ye ke??
    sibbaik wani tak minum
    hahahahahaha
    thanks sebab bagi ilmu

    ReplyDelete
  15. azrina 0307
    tu r kak
    kesian dia
    dengan bengkak muka n tubuh..garu2..kesin sangat

    ReplyDelete

~ thanks sebab sudi tinggalkan komen.....sayang anda semua......~