May 9, 2011

~ kembali bertaut setelah sekian lama~

assalamualaikum semua.....
senyummmmmmmmmmm
ok...kali ni nak share pasal citer korea plak.....
erm...awal2 terjebak ngan citer korea ni masa tahun 2002 kalu tak silap...ala masa tu citer winter sonata...ingat kan?????memang cheqna tak pernah miss r winter sonata tu......memang sangat2 minat....sampaikan bila hazami buat alihkan bahasa lagu tema tu memang cheqna sanggup g beli album hazami...perghhhhh memang minat r... ala masa tu jiwa muda remaja lagi...almaklumlah tengah nak amik stpm tu.....hahahahahaha..tak peduli....
pastu sambung ngan citer autumn in my heart la plak...eun suh.....sedih...huhuhuhuhuuhu..suka eun suh zaman kecik....cute.....pastu banyak lagi r....stairway to heaven la....the succesfull story of a bright girl la.....banyak r tapi lupa tajuk...dulu2 tengok kat tv3 je..pahtu 8tv...
pah masuk U cheqna jadi slow sket bab2 citer korea ni......so tak amik tahu sangat r citer2 terbaru...konon fokus study r ni...ecececeehhhhhh...masuk keje pun sama....tak sempat mana nak amik tahu bab2 citer korea ni...
tapi...sejak bulan lepas...cheqna dah terjebak balik.....nak tahu citer apa yang cheqna tengok???
ni haaa..
huarghhhhhhhhh..sodih......tajuknya adalah
 mesti anda dah tengok kan???ye ye..cheqna tahu cheqna memang dah ketinggalan..uhuk uhuk....lagu citer ni pun besh....sedih r.....boleh plak cheqna yang jiwa kental ni nangis masa tengok citer ni...ala..bab2 tertentu r..bukan sepanjang masa nangis..korang ni pun....=P
ape???nak suh review citer ni??alahai tak pandai r.....cuma yang pasti citer ni besh...nak2 kalu yang suka jiwang cam cheqna ni....tengokle......=)
dah habis citer tu..skang cheqna duk sibuk tengok citer ni plak...balik keje..on lappy memang ngadap citer korea r..hehehehe....citer ape???
jap..
go mi nam...i love u r....hahahahahaha...besh citer ni...ala ko ni cheqna semua besh...hehehehehe nak wat camana...dah memang besh...tapi besh lagi kalau dapat makan nasi ayam...lalalalalalala
ade sesape yang minat korea kat sini???cepat suggestkan citer yang besh untuk cheqna....
daaaaaa

14 comments:

  1. dulu gile tgk citer korea... pastu..dah takde mas anak layan berepisod2 tu....kadang tu tak sanggup nak MC esoknya semata2 malam tu gigih habiskan semua episod (ni kes budak taksabar)..heeee

    ReplyDelete
  2. winter sonata tuh mmg jd kegilaan kan??? akak pon tak pnah terlepas... pastuh full house... mmg best giler...

    skrg nih tak bape sgt dah... sbb mls nak layan sbb klu dah layan takut jadik mcm cheqna ar... balik keje ngadap lappy.... mau tak masak kang... hahahaha....

    ReplyDelete
  3. suka citer korea ya?

    akak tak pernah layan pun citer korea ni, tak tahulah kalau dah tertengok, mulalah terjebak sama..hehe

    ReplyDelete
  4. dulu masa bujang mmg layan, tapi bila dah beranak pinak ni, mmg tak layan dah...huhu...mungkin faktor umur kot...

    selamat bertunang cheqna!! sweet je cheqna ni..

    ReplyDelete
  5. queen
    citer korea ni menyebabkan emosi cheqna kadang2 terusik gak...dahlah berhantu..macam tak sabar2 nak tengok episod seterusnya...
    tak pernah plak cheqna sampai mc sebab tgk korea ni hehehe

    ReplyDelete
  6. zueannaleeya
    tekoh tak dop laki ngan anak2 boleh ngadap ni
    dang ada laki tobak kena sekeh kalu gile gitu seme
    hahahaha

    ReplyDelete
  7. yus...
    jangan stat kak
    bahaya...hahahaha

    ReplyDelete
  8. MLD
    setelah 2 bulan cheqna menyepi...hehehehe
    skang baru bergiat balik ni

    ReplyDelete
  9. NM02
    tak minat cheqna???
    majuk r...huhuhuhuhu
    habis akak minat ape???lalalalala

    ReplyDelete
  10. wahida
    cheqna sweet ke???
    auwwww..thanks kak..
    pengsan duapulohsaat hehehehe

    ReplyDelete
  11. Skang ni org ramai bukan setakat filem..lagu korea pun dah popular..semua pakat dgr K-Pop.. he..he..he..

    ReplyDelete
  12. GISMO82
    Cheqna tak minat kpop tu...sorryy..auuuuwww..
    eh apehal ngan cheqna ni...
    hahahahaha

    ReplyDelete

~ thanks sebab sudi tinggalkan komen.....sayang anda semua......~