May 23, 2011

~ imbas kenangan 2009~

assalamualaikum...
skang kat JKMM sedang sibuk untuk kejohanan sukan pegawai dan kakitangan JKMM kali ke 6 di Sabah.. ape??cheqna tak join ke??cheqna memang nak join tapi malangnya acara baling tukul besi..lontar peluru tak de..hahahahahaha...alasan tak boleh blah..
tahun ni diadakan di sabah..kejohanan sukan ni diadakan secara dwitahunan...kalu tak silap hujung bulan 6 kejohanan ni akan berlangsung....ok..ni saje nak share dan imbas kenangan tahun 2009..masa ni Trg jadi tuan rumah..dan yang beshnya cheqna dilantik sebagai pengerusi bahagian hadiah dan cenderahati....huhuhuhu anda bayangkan..cheqna baru je setahun keje ngan JKM dah dilantik untuk mengetaui satu kejohanan yang besar..mana tak berdebar..yela..kita langsung tak de pengalaman...tetiba dilantik menjadi 'seseorang' pengsan jap....huhuhu tapi cheqna cuba laksanakan tugas dengan sebaik mungkin..
ni masa tunggu perlawanan badminton...dibuat kat UNISZA...disebabkan cheqna pengerusi dan merupakan orang yang bertanggungjawab terhadap hadiah maka cheqna akan pergi ke setiap venue yang ada..dan badminton memang sangat mencabar..sebabnya cheqna kena tunggu sampai kul 3pagi....baru habis game weh....mengantuk Allah saja yang tahu.....
yang ni masa perlawanan takraw...nape towel di kepala??panas weh..panas yang amat2 sangat....tapi demi bergambor..apa saja ku harungi...hahahahahaha...
 yang ni bersama anak2 buah cheqna...ni masa nak packing barang untuk ole2 menyambut kedatangan r...mau nya kami tak pengsan...seluruh negeri tu...huhuhuhu...tapi happening ngan budak2 ni..sambil wat keje sambil bergalok2 sambil bergambar..janji keje siap....

masa ni cheqna rasa muka cheqna masih tembam..pergh statemen..ko bajet skang tak tembam ke cheqna oiiii???hahahahaha..biar r...
besh plop bila ingat balik kenangan ni..walau banyak halangan..banyak kena marah..semua tu dugaan dan pengalaman sebenarnya untuk cheqna...lepas ni korang nak suh cheqna arrangekan ape jua even sekalipun insyaallah cheqna boleh handle...insyaallah..pengalaman dah ada..belajar dari pengalaman..=)
so kepada kontinjen Terengganu..semoga dapat mengekalkan kecemerlangan 2 tahun lepas..dan kepada semua atlet yang bertanding.....bertandingla dengan penuh semangat..majulah sukan untuk JKMM =)

6 comments:

  1. mase ni cheqna kurus, heeee~ tapi lagi sweet yg skrg nih, berseri2, hehehe...

    ReplyDelete
  2. selamat pagi cheqna...kak ain suke kalau diberi tugasan mencari hadiah ni..

    ReplyDelete
  3. eMMe
    kurus ke??cheqna rasa dulu lagi gomuk r
    hehehehehe

    ReplyDelete
  4. hai cheqna
    saya suka buat keje camgini... huhu

    ReplyDelete
  5. ainnoraini
    cheqna suka gak tapi terlalu besar tugas ni kak ain..apatah lagi cheqna masih baru...tapi alhamdulillah semua ok je=)

    ReplyDelete
  6. hai MLD
    cheqna pun suka walaupun banyak sangat dugaan sepanjang nak handle almaklumlah even besar kan...=)

    ReplyDelete

~ thanks sebab sudi tinggalkan komen.....sayang anda semua......~