May 25, 2011

~ ICC aka KIK 2008~

assalamualaikum
kita kembali lagi dalam segmen mengimbas kenangan bersama cheqna...
kali ni kita sama2 imbas kenangan sewaktu cheqna melibatkan diri dengan KIK aka ICC pada tahun 2008.. bulan 11 dipertandingkan...group opis cheqna buat tajuk PENJIMATAN OPERASI PEMBAYARAN DI PUSAT PEMBAYARAN..wallah first2 tajuk dah kena bantai..tajuk tak leh positif...huhuhuhuhu
3 tahun yang dulu..di buat di PLPP Bangi...kami stay kat hotel crystal ape ntah kat kajang...

meeting..ni kat opis...perbincangan r....susah weh..perkiraan la..nak kumpul data bagai...tapi semua tu pengalaman..

masing2 dah stress..mendengar penerangan dari cheqna..muahahaha..banyakla penerangan dari cheqna...hahaha..berbincang..bertekak...menegakkan pendirian masing2...last2 bergalok...hahahaha..kita minum dulu.....=) cheqna plak lum sampai setahun masuk keje...lagila stress..tapi cheqna belajar dari orang2 yang lama...walaupun tajuk ni totally tak melibatkan bidang kerja cheqna tapi cheqna suka sebab belajar sesuatu yang baru kan...

terimalah kumpulan nasyid dari PKMDHT...hahahahahaha..ni antara ahli kumpulan PAKAT from PKMD HT ketua kumpulan yang tinggi tepi cheqna tu..skang PPsi kat Jerantut..

kumpulan yang kalah..sian kami kan kan kan kan...huhuhuhu..tapi semua tu pengalaman weh...dan kenapa cheqna imbas kenangan ni??sebabnya tahun ni sekali lagi opis kami masuk pertandingan ni..kali ni cheqna tak terlibat..just membantu dari luar sahaja..bagi peluang dan ruang kepada orang2 baru..hehehehehehe

pepun hope PKMDHT dan juga wakil2 dari Trg akan berjaya...u go guys..............

daaa....

8 comments:

  1. buat je tajuk...

    Kerajaan yang tidak mendahulukan rakyat menyebabkan kenaikan minyak


    haa...baru betul2 negatif...hikhikhik...

    ok2..nik gurau je..kangramai plak yang marah kang.. =)

    ReplyDelete
  2. segak ye berbaju kurung tu.. wah masuk nasyid ye mesti pandai nyanyi ni.. hihii

    ReplyDelete
  3. betul tu...
    tidak bermakna ilmu tu xde kaitan dgn kerjaya kita,kita tak boleh belajar kan??

    ReplyDelete
  4. queen
    sila marah nik..jangan marah cheqna
    hehehehe

    ReplyDelete
  5. Lia
    mana ada masuk nasyid...cheqna saje je tuh

    ReplyDelete
  6. hana faza
    almaklumlah masuk pertandingan kan...=)

    ReplyDelete
  7. farhan
    yup betul tu
    at least kita tahu something new kan??
    nway thanks

    ReplyDelete

~ thanks sebab sudi tinggalkan komen.....sayang anda semua......~