May 22, 2011

~ demimu mr black~

assalamualaikum
kalau dulu ebsober mr black pernah rosak...yang belah kanan belakang...masa tu masih under waranty...skang ebsober belah kiri belakang plak rosak...dan yang sedihnya dah out of waranty..beberapa hari selepas tamat waranty ko buat hal ye ebsober..jadinya bayar sendiri...
cheqna dah rasa lain masa drive mr black selama ni....pengalaman dah ada..jadi bila rasa tak besh memandu tu cheqna dah syak ebsober bocor lagi...jadinya pada 14 mei 2011 cheqna ngan incik tunang ke kedai kereta..yela tak kan nak ke kedai basikal plak..lalalalala...cheqna g kedai kete kat Jalan Air Jernih...survey harga RM360 sekali ngan upah....erm..bincang ngan incik tunang...dia ajak g survey kedai lain dulu...setelah mensurvey..eh jap...ada erk ayat menservey??arghhh gasak...hahaha akhirnya kami kembali jalan yang benar ke kedai cina tu jugak.......

mr black yang menunggu untuk dinodai lagi...hahahahahaha..masa ni area kul 330pm...punyalah lama kami menunggu.....mr black ni macam susah sket untuk dibuka kat bahagian ebsober tu la.....

takut weh nak g amik gambo dekat2...kang tak pasal2 kena pelangkung ngan mekanik2 tu....dah la mereka2 susah payah nak bukak mr black ni...hehehe
lama weh menunggu...sangat2 lama...kami berdua dah tak tahu nak buat apa...sudahnya kami berdua duk kat luar sambil sembang sambil mengutuk mana2 kereta yang lalu..hahahaha jahat giler kami berdua...dah bosan tak tahu nak buat apa..
siap pasang area kul 5.15pm....kami berdua sangat lapar..tapi kena g solat asar dulu....habis total tukar ebsober ni RM360....ape ntah jenama...yakaba ke kayaba..lupa sudah...hehehehe..berharap janganlah ebsober depan buat hal...sebab orang kata ebsober depan lagi mahal...huhuhuhu kopak mak nanti...tapi demimu mr black yang kusayangi..apa saja untukmu.......
daaaa

2 comments:

~ thanks sebab sudi tinggalkan komen.....sayang anda semua......~