May 25, 2011

~ blog yang *&^%$ malam tadi..gabra jap...~

assalamualaikum
yuhhhuuuu sihat ke??
ok kali ni bukan dalam segmen mengimbas kenangan ye..ni segmen melepas perasaan..kehkehkeh..garangnya cheqna..hehehehe maunya tak garang...cheqna gabra weh malam tadi...
ce citer ce citer..ok ok..nak citer la ni...
balik opis...as usual..sampai umah semalam kul 6pm..cheqna balik dari opis kul 530pm...dah solat asar siap2 kat opis....jadi balik umah...terus on laptop..dengan niat nak layan korea...citer cinderella sister...sambil2 cocok broadband..nak on gak r blog....sekali..
blog tak leh nak sign in...hah!!try lagi..lagi..dan dan lagi pun tak leh...asyik suh masukkan pasword..kalau pasword salah dia akan bagitahu...ni tak bagitahu pape..cuak r jugak...tanya ajee kat fb..lagi cuak bila ajee bagitahu bulan Jun nanti mana2 blogger yang tak guna akaun gmail akan di delete..cheqna guna yahoomail weh... nak create akaun gmail kat umah...wallah..line broadband memang 'laju'...jadinya cheqna macam no mood r..
sib baik ada hamba allah yang baik hati nak tolong cheqna...ye ye..awkla..tak yah senyum sampai telinga... tutup mulut skang...=)...
dan pagi ni...cheqna bawak lappy cheqna try sign in..hah???????? Tak dapat jugak..try sign in kat pc opis pun tak dapat...last2 cheqna download google chrom kat pc n lappy n try sign in....wallah..tetiba dapat...syukur alhamdulillah...kalau tak..maunya cheqna nangis..banyak kenangan ni weh dalam blog ni....
dan skang...cheqna tak perlu risau lagi....=) selamat membaca la pada pembaca setia cheqna..ek eleh ada ke cheqna oi??ke ko je yang perasan ni??hehehehehe
daaaa... 

8 comments:

  1. semenjak dua menjak ni blogspot memanjang buat hal, kengkadang rasa nak pakai domain sendiri jer...huhu...

    ReplyDelete
  2. hana faza
    tu la pasal...
    sib baik..kalau tak harus cheqna termenung ku sendiri ni

    ReplyDelete
  3. wahida
    kalu betul2 blogspot wat hal memang cheqna berhenti r dari berblog kot huhuhuihu

    ReplyDelete
  4. ajee
    dah..dan cheqna guna google chrom lagi senang citer

    ReplyDelete
  5. alhamdulillah...seb bek..
    bagus la..x yah la doc muda rsau psal pengurangan bahan bacaan nih...
    smlm rsau gak kot2 nnt bahan bacaan doc muda makin berkurag nih...

    sebagai hamba Allah,patutla die tolog...bnda x seberapa pon kn...(mybe die takot xleh bce blog cheqna kot..hu3)..

    sape kate cheqna xde pngikut setia???

    ReplyDelete
  6. doc muda
    wa caya sama lu!!!!!!!!1
    hehehehehe

    ReplyDelete

~ thanks sebab sudi tinggalkan komen.....sayang anda semua......~