May 10, 2011

~ berbengkel...ermm..bergalok2 sebenarnya...welll~

assalamualaikum....
wahhhh..rajinla plop cheqna ni...almaklumlah banyak citer dan ada masa terluang...cuba time sibuk nanti...harus 3 bulan plop cheqna menyepi...hahahahaha
hujung bulan 3 baru ni..31hb Mac sehingga 2 April 2011 cheqna ada bengkel kat Merang Suria Resort...semua rakan seangkatan berkampung disana untuk berbengkel...berbincang mengenai modul bahagian kami....
err...kami ni memang suka kalau berkumpul ramai2....boleh bergalok2..hahahahaha...ekceli kami ada bengkel sebab nak bangunkan modul perkhidmatan kaunseling komuniti...kaunseling organisasi dan juga kaunseling institusi..alhamdulillah..sambil berbincang sambil bergalok tapi janji keje siap...layankan gambo...
with shahlan...n kak zie....yang penting bergambar.....hahahahaha

yang ni masa petang jumaat 1hb april..kisahnya kak huda nak makan bihun sup..tapi kedai yang biasa kami makan masa zaman belajar kat kubang badak tu tutup...apa lagi...muncungla kak huda...sudahnya kami minum kat area gong badak..ape nama ntah kedai ni....lupa....

 yang ni hari last..amacam???ada gaya cikgu dop?????hahahahaha

yang ni hari kedua gak....see...buku ngan asam serta jajan sama banyak je kat atas meja tu...well....

see..rajin kan cheqna???????lalalalala

with wani... bujang lagi ye tapi not available kot

pura2 je ni k0n0n2 r tu....huhuhu
yang ni tak pura2.. sungguh2 cheqna n shahlan wat keje ni.....sila percaya...


konon2 ayu la ni....huh....tapi kan....pertemuan kali ini memang sangat2 besh..apatah lagi kali ni wani jadi mangsa usikan kami....muahahahahahahahaha
lepak ngan korang memang besh.....bila lagi agaknya leh lepak sama2 ye.....

4 comments:

~ thanks sebab sudi tinggalkan komen.....sayang anda semua......~