May 25, 2011

~ baby baru ~

assalamualaikum
semalam area kul 12pm cheqna g KT..menguruskan 2 perkara..Pertama pasal KWSP..cheqna nak kuarkan duit KWSP sebab cheqna pilih pencen..arghh..sudah..tak yah nak sengeh2 bagai ngan cheqna....duit tu banyak guna okeh...hahahahahaha....
yang kedua g tengok sahabat melahirkan baby...staf opis jugak...ekceli..faridah punya due on 23 May..masa hari ahad 22hb dia dah masuk ward di HHT sebab turun darah..petangnya dah balik umah sebab tak de pape..hari isnin dia g klinik kat kampung dia...dari situ baru tahu uri dia kat bawah...so terpaksa dihantar ke HSNZ KT tu...dan pagi selasa si wani bagitahu cheqna faridah kene c-zer...kesian plop sebab faridah tak jangka pun dia kena c-zer...bila dia bercerita kelmarin nampak sangat dia takut...
cheqna g hospital ngan wani n iwan..sampai dapat tengok baby...faridah tak kuar lagi dari bilik bedah..ni anak kedua faridah...yang sulung pompuan...yang kedua ni pun pompuan...ingatkan lagi sebab doktor kata dulu2 macam lelaki..tapi allah maha kuasa kuar2 ngan girl jugak...comel..putih pink gitu..lembut sangat....
cantik kan??
berat baby ni 3.09kg..bila tengok baby...tak sabar nak ada baby gak...encik tunang!!!!!!!!!!!!! jom kahwin!!!!!!!!!!!!!!!! pang diri sendiri sutir....hahahahahahahahaha....cheqna tak berani nak pegang baby masa2 baru lahir ni...kan ke baby lembik lagi kang...takut jadi pape r...cheqna kan ganas dan brutal la sangat..nangis je manjang..hehehehe
apepun alhamdulillah..semuanya selamat..nanti bila faridah dah balik umah cheqna akan g umah dia..nanti cheqna snap gambo baby banyak2 with mak angkat dia aka cheqna la...hahahahaha
daaaaa

12 comments:

  1. comel nye baby kawan cheqna.....geram kan....rasa nak picit, hurm...cheqna cepat nikoh!!! hahahaaa~ leh saya cubit baby cheqna nnt, hahahaa...

    ReplyDelete
  2. emm comel tahniah ye kwn cheqna tu...saya punya turn dpt girl ni bila la plak kan?

    ReplyDelete
  3. amk duit???...$$$$...$_$
    heheheheehhehehe

    owh,baby...comelnye,doc muda tgk patung baby pon dh leh gelak2 nih,klu tgk baby btul x tau la..haihhh..xleh jd nih...cheqna nk baby??...doc muda nk cop awal2...nk jd aunty die,bleh??hehe

    ReplyDelete
  4. comeynya bby tu......cam nak bby lagi, tapi....tolong pang kan mommy~hahahah...udah tua2 mau lagi ishhhhhh.salam kenal dari mommy`

    ReplyDelete
  5. comeynya bby tu......cam nak bby lagi, tapi....tolong pang kan mommy~hahahah...udah tua2 mau lagi ishhhhhh.salam kenal dari mommy`

    ReplyDelete
  6. kawen cepat2 ye cheqna hehe
    best ada baby ni:)

    ReplyDelete
  7. eMMe
    sangat2 comel....
    germa sangat..ngan putih..bau besh...
    amin...moga2 berkatla mulut emme tu

    ReplyDelete
  8. maya mayana
    insyaallah ada la tu nanti rezeki...
    chayok chayok..=)

    ReplyDelete
  9. doc muda
    memang mata duitan lah ni =)
    ok begheh...mak anjang ye hehehehe

    ReplyDelete
  10. mommy
    hahahahaha
    boleh je tu mi..hehehehe
    salam kenal jugak
    thanks ye =)

    ReplyDelete
  11. cheqna apa lagi cepat2 naik pelamin nanti boleh dpt baby chomel mcm cheqna juga.. ^__^

    ReplyDelete

~ thanks sebab sudi tinggalkan komen.....sayang anda semua......~