Feb 22, 2011

~ ye ke????erm...mungkin boleh diterima pakai jugak la...~

assalamualaikum...
sihat???
kali ni kita bersama lagi dalam segmen..APA KATA ANDA???
wah..tetiba ada segmen ni...ekceli cheqna tengah pening dengan proposal ni..jadi take a time untuk menenangkan kepeningan ini.....
jadi...apa kata anda????setuju??tak setuju???
kakiku punya nota : cik penulis ok je ye...tak yah nak wat spekulasi bagai....hahahahahaha

20 comments:

  1. setuju ajelah cheqna, ekekeke..

    mmg betoi pon fakta di atas tu cheqna..

    ReplyDelete
  2. puas cari ape benda cheqna cakap ni..ingat kantu iklan..rupenye banner..ahhahahhahhahahahhahahahhaahahhahahhahahhahhha



    ok..honestly..nik setuju...

    tapi bukan 100% la..sebab kalau asyik fight je...tak bagus juge.. =)

    ReplyDelete
  3. pada saya, selalu gaduh adalah sesuatu yg x sihat...gaduh2 manja ok, tapi kalau gaduh besar sesekali x pe...jgn selalu...akan memudaratkan sesebuah relationship tu...

    wah...tetiba rasa mcm pakar psikologi lak..ekekekek

    ReplyDelete
  4. gaduh2 sll mmg tk bagus..tp gaduh tu sb tanda tk puas hati..tnda sayang..habis nk bt cmner...

    ReplyDelete
  5. apa yang nak disetujukan nya ek? tetibe ai blurr plak. hehe

    ReplyDelete
  6. hihihihi...susah nak cakap tapi rasenya macam ye je kot? huhuhu :P

    ReplyDelete
  7. jarang gadoh! tapi kuat nyakat, leh bwa ke pergaduhan manja! gitula cinta sejati kita, heeeee~

    ReplyDelete
  8. gaduh gaduh manja ke?
    tp kalau dah sayang tu, tak nampak keburukan
    gaduh gaduh pun bahaya jugak

    ReplyDelete
  9. hai cheqna,

    suke sgt dgn kata2 omputih tu... hehe
    betul la tu, saya kadang2 gaduh mcm dah naik antu... tapi still together-gether... hehehe... i likeee

    p/s: nak amik kata2 tu bole??! :D

    ReplyDelete
  10. nik
    bergaduhlah secara berhemah...
    hehehehehehe

    ReplyDelete
  11. fieza79
    tak yah buat pape kak..gaduh je..eh tak tak..
    bergaduh sekali sekala ekceli membawa bahagia...
    kan kan kan??

    ReplyDelete
  12. ajee
    sejak pakai streamyx ni blur je memanjang ye..

    ReplyDelete
  13. MB
    tepat sekali
    hahahahaha
    tak yah cakap pape...taip je ye =)

    ReplyDelete
  14. eMMe
    kuat nyakat yang besh tu...
    sama r kita..kadang saje je cari pasal untuk bergaduh...huhuhuhu

    ReplyDelete
  15. sayangsayangibu
    gaduh terlebih manja boleh tak???
    hehehehehe

    ReplyDelete
  16. MLD
    silakan...
    jangan jadi hantu sudah
    hahahahaha

    ReplyDelete

~ thanks sebab sudi tinggalkan komen.....sayang anda semua......~