Feb 21, 2011

~ rindu....datang bertandang bilamana sudah lama kita tidak bergila gilaan~

assalamualaikum......
perghhhh..kenangan yang lama menjelma....ingatanku padamu menyala2....serius...rindu giler ngan ini2 budak dan juga mak budak....
rasanya dulu2 cheqna dah perkenalkan koleksi..wah koleksi gitu...cheqna dah perkenalkan rakan2 seangkatan cheqna kan??
kalau belum cheqna perkenalkan sekali lagi
tepi sekali baju hijau tu ialah Pn. Izarina Ibrahim..skang dah jadi mama tau..baru 2 bulan...banyak gak kisah dia cheqna citer lam blog ni...Pegawai Psikologi kat STB(P) Marang...senior cheqna masa kat UMT
yang satu2nya kumbang adalah Encik Mohd Shahlan Sidi Ahmad...Pegawai Psikologi Daerah Besut....adik pada cheqna 2 tahun ni....satu2nya kumbang yang ada diantara kami...
yang berdiri tu Pn. Nurul Huda Hayati Hashim...akak pada cheqna 2 tahun..Pegawai PSikologi Daerah Kemaman...classmate cheqna masa kat U ni....kami satu umah sewa dulu2....skang dalam poses mengandungkan anak ke dua...
yang tudung biru tu tak yah citer r.....lalalala
sebelah tudung biru tu Pn. Siti Khazanah Abdullah...bertugas di Daerah Dungun...dulu staff nurse..sambung belajo jadi Psychologist gak...kalau g kursus ngan kak ct ni memang always sakit perut...nampak je cam gitu tapi sengal tahap gaban....dah ada anak 3
yang tengah mebulatkan mata yang tak berapa nak bulat tu adalah Pn. Roziya Mohd Sahar..kerja di daerah Kuala Terengganu...pun anak 3....senior kepada cheqna gak ni kat UMT...asal johor.....tua beberapa puluh tahun dari cheqna...muahahahahahaha..early 30 la kak oya ni...
yang berdiri belakang kak oya tu adalah Cik Fazilah Ghani...bertugas di Daerah Marang...yang ni tua 3 tahun dari cheqna....pun classmate cheqna masa kat UMT...orang seberang takir ni...jadinya kami ber5 adalah dari U yang sama....sila jeleh...muahahahahahahaha
dan last but not least...adik kami yang sentiasa diuji dengan pelbagai dugaan...Cik Siti Salwani Mamat bertugas di Daerah Setiu....adik setahun je dari cheqna...ade sesape rasa berkenan boleh antar resume kat cheqna lu....hahahahah...jap lagi ada gak kena pelangkung ngan wani ni....
ekceli..dah lama kami tak berkumpul secara berjemaah..last jumpa 15.12.2010...tak macam awal2 kami kije dulu...sangat seronok...sebab banyak aktiviti yang boleh kami lakukan bersama...banyak kursus yang dihadiri bersama...satu van ke KL...sangat2 seronok...every year ada majlis buka pose sama2...bersantai2 berkelah bersama2....bergilaan bersama2....sangat2 indah momen itu...bila lagi dapat mengulanginya.....
wehhhh rindu r kat korang....habis tak reti2 nak plan jumpa ke weh?????berjimba2.....
baru nak tambah ni : err...ada berani nak lawan futsal ngan kami????tengok saiz weh.....lalalalalala

6 comments:

  1. best dpt kumpul dgn kwn2 ;)

    nk komen psl n3 sblm ni psl lelaki yg x suka didesak tu cheqna.

    pndpt k.na mmg lelaki ni x suka didesak tapi kita juga blh nampak kalu dia betul2 serius dgn kita. serius ke arah nak kawen lah maksudnya. tapi kalu kita nmpak dia mcm x tau hala tuju, nmpak mcm rileks je, try la bagi hint skit.

    kalu dia betul2 serius dan dh sedia otomatk dia akan bgtau kita ;).

    ReplyDelete
  2. marinahunny
    mende ni kak na??tajuk lain komen lain ni...hahahaha
    depends r sebenarnya kak na...tengok lelaki tu camana...
    kalu yang suka didesak memang kena desok r..hok dok wehi didesok kesok la plop kita kalu wehi desok2 ni...faham dok kakna??wat lolok faham la...hahaha

    ReplyDelete
  3. sonoknya dpt join balik ngan geng2 lama....mmg mengimbau kenangan abes kan?

    ReplyDelete
  4. Remaja kata, rindu giler, adaka? Kalu gelenya giler kan elok.

    ReplyDelete
  5. SALAM..
    Planning nak main futsal ke?
    adehhh....saya serender la dengan
    team anda..mesti pandai main nih?

    ReplyDelete

~ thanks sebab sudi tinggalkan komen.....sayang anda semua......~