Feb 22, 2011

~ gelisah ~





Ingin kukatakan sesuatu
Perasaan jiwaku
Tiadakan kumungkiri
Janji bersemi
Indah pabila berdua
Menitis segala-gala
Walau cinta ternoda

Apa yang telah terjadi
Kan menjadi memori
Kekesalan berlaku
Tak perlu ditangisi
Mesra pabila berdua
Menitis segala-galanya
Walau cinta ternoda

Sering ku tertanya
Kepada dunia
Mengapa di cita
Tiada terlaksana

Mungkin hanya masa
Ataupun sebaliknya
Mungkin sementara
Gelisah
Saat terindah menanti
Kekal di jiwa

12 comments:

  1. nik dgn yabang suke tgk citer ni..tapiselalu miss....

    yang bini die yang duk atas kerusi roda tu dah mati ke?
    die jatuh tangga kan...

    fouziah gous nampak comot dalam citer ni..tapi takpe..sebab rosyam nampak hensem gilak...nampak natural sangat lakonan die...sokak..sokak..tak sbar tunggu episod berikutnya... sebab nk tgk perangai adik die yang bungoks...

    ReplyDelete
  2. ai pun layan citer ni. tapi FG tu mcm tak kena la jadi org gaji dan isteri kedua. cam tak besh.. hehehe

    ReplyDelete
  3. eMMe
    gelisah ke???
    suka r cite ni...walaupun dah khatam ketiga2 novelnya tetap tak puas...

    ReplyDelete
  4. queen
    salmi dah mati dah...
    memang besh citer ni
    rasa2nya rating pun dah tinggi r citer ni..

    ReplyDelete
  5. hamizah
    ho kak weh
    tv1
    citer yang diadaptasi dari novel...

    ReplyDelete
  6. NM02
    habis sape kak???
    kak rasa sape yang sesuai??
    cheqna erk???lalalalala

    ReplyDelete
  7. hahahabest kaaaaann. k.na lama doh x layan cite bersiri ni. bila kuar cite ni mmg sanggup tunggu!

    ReplyDelete
  8. Teringat akak sewaktu baca kisah di di majalah keluarga. It was long time ago. Maybe dalam tahun 80ab atau 90an.

    ReplyDelete
  9. marinahunny
    tu r
    cheqna kan jenis tido awal..
    tapi ahad-selasa memang tido kul 11 r

    ReplyDelete

~ thanks sebab sudi tinggalkan komen.....sayang anda semua......~