Feb 28, 2011

~ akhirnya....dapat jugak berjimba2....~

assalamualaikum....
selamat pagi semua..
sihat????
cheqna sihat....dan cheqna doakan moga anda semua pun sihat....
semalam...(26 Februari 2011) cheqna bersama Kak Oya..Wani..Kak Zie..Kak Iza n Shahlan mereleasekan diri di sunway ibai lagoon...ada steambot..bihun goreng..nuget..sosej..kopok keping..kopok leko.. puding karamel...ermm apa lagi erk...dan pelbagai lagi
ekceli..perjumpaan ini diatur secara tidak sengaja apabila Wani membuat post kat wall fb dia yang berbunyi "i need a refreshment"..so cheqna yang cadangkan kami berjimba2 dan akhirnya...terjadilah pertemuan semalam...
so..layankan gambar je ok...
 shahlan...wani n yang nampak tudung tu kak zie..sementara tunggu kak oya n kak ina kami santap lu sebab lapar weh...lum makan ape2..=)
kak iza n her suami dan juga baby adam.....
lapo..lapo..dan lapo...lalalalalala
kak oya n her family dah sampai..
menu yang ringkas je...
steambot ala moden...muahahahahaha

mama bot...eh tak tak...tokei steambot..hehehehe

yang ni guna kamera mahal...jadi cantikla...ehem ehem..(dah mintak izin dari kak oya dah )
with kak zie n satu2nya anak dara kak oya
anak teruna kak oya,Nazeem..kak zie...anak dara kak oya,Nuha..ehem ehem..wani n kak oya

with mama adam...kak iza

shahlan yang melayan karenah anak bongsu kak oya(buat masa skang r )zafreen..n anak daranya...

klasik kan steambot kami???hahahahahahaha

minah yang rajin lalalalala
macam manja lak nuha ni....err err...petanda ku sudah bersedia terima baby lam hidup???hahahahahahaha ok sila muntah skang!!!!!
kami berkumpul sampai kul 130pm r..terus g solat kat masjid terapung...besh besh..bila lagi nak dapat jimba2 ni...plan acara lain plop k....
daaaaa

10 comments:

  1. amboi..berjimba ye.. siap boleh steamboat lagi..

    ReplyDelete
  2. swonoknyer, jalan2 jimba2 makan2..... masz ujung minggu pon keje smpai ke ujung minggu depan.. huhu

    ReplyDelete
  3. seronoknye berkumpul mcm tu...makan2...sembang2...gelak-ketawa...meriahkan...

    ReplyDelete
  4. best tuh kumpul ramai2..... bile nok berjimba dgn k.zue plok???? hehehe...

    ReplyDelete
  5. menu yg ringkas, tp dan masok perot, suke hati, lalala..

    ReplyDelete
  6. klas steamboat mu cheqna... ai loikeee *_*

    ReplyDelete

~ thanks sebab sudi tinggalkan komen.....sayang anda semua......~