Jan 12, 2011

~ tadaaaaaa~

assalamualaikum
cuba tengok header baru cheqna
cantik tak???
baik angguk kepala..kalau tak cheqna nanges...hahahahahaha
ekceli sangat berterima kasih pada nik sebab nik yang tolong cheqna kecikkan saiz tu...masa cheqna buat punyalah besar gedabak..
nanti2 la cheqna edit lagi...sakit kepala tau nak buat mende2 macam ni..ala cheqna..orang lain rilek je..cheqna je yang sengal sket..huhuhuhuhu
pepun...banyak lagi kena belajo...
terima kasih pada yang sudi memberikan komen serta tunjuk ajar...sangat2 menghargai.....=)
daaaaaa

26 comments:

  1. cantik la cheqna, mmg sesuai la utk tahun 2011 nih, wajah baru, jeles ai tau,hiks~

    ReplyDelete
  2. salam,

    cantikkkk.... belajo kat mana tu... ajar lah saya pulak.. hehehe

    ReplyDelete
  3. Alamak..masih tak masuk boxes..hehehhee

    ala..nik tolong sambil2 belajar..thanks jugak kat cheqna...sebab kalau bukan sebab cheqna...takdela blog ni berblog header baru..malas nye ya rabbi la kan..hahhahah.. =)


    sorry ye...still besor lagi header tu..nanti nik kecikkan lagi.. =)

    ReplyDelete
  4. oo dah pandai yek..
    huhuhu..idah fedup pah wat header dok jadi2 lagi..guna photoshop ssh la..asik ilang ajer..hahha pdhal dok th guna

    ReplyDelete
  5. La...ingatkan tersalah masuk blog lain tadi...
    Klass gitu...cheqna.

    ReplyDelete
  6. cantik cheqna...
    oo..nik ajarkan yek
    lehlah kak ati minta tolong pulak

    ReplyDelete
  7. cantik bangat !

    kRina pulak dah teringin nak tukar template ..

    dah boring..

    ReplyDelete
  8. cantik2..
    memang menawan, tertarik da booomm..
    ehheeee

    ReplyDelete
  9. eMMe
    cheqna yang cantik or header tu??
    hehehehehehehe
    nway thanks=)

    ReplyDelete
  10. MLD
    cheqna cuba usha kat blog2 yang ajar pasal tutorial wat header transparent ni..pahtu nik yang tolong ejaskan....

    ReplyDelete
  11. queen
    ooo....sambil2 buat header tuk blog nik jugak erk??
    nway thanks banyak2 ye...
    suka suka suka..=)

    ReplyDelete
  12. cik dah ganu
    hikhikhik
    super r kita....
    memang memerlukan kesabaran buat mende2 alah ni
    nasib baik nik tolong..=)

    ReplyDelete
  13. maszmadi
    terima kasih..
    usaha tangga kejayaan heeheheheheeh

    ReplyDelete
  14. kak wan aka ibu
    ala ibu ni..tersipu2 tau cheqna hahahahahahaha

    ReplyDelete
  15. hana faza
    wiwit..tuannya pun ikut berkembang
    huhuhuhuhuhu

    ReplyDelete
  16. abu muaz
    terima kasih terima kasih
    lain kali puji lagi...hehehehehehehe

    ReplyDelete
  17. ati masrif
    boleh je kak...
    sesama kita ni rasanya tak salah menolong..
    nanti cheqna suh nik wat tutorial...=)

    ReplyDelete
  18. azrina 0307
    terima kasih kak
    akak dah expert takpe..cheqna masih merangkak2 ni...

    ReplyDelete
  19. mie
    lagu ruffedge kan???
    hehehehehe
    terima kasih

    ReplyDelete
  20. hi cheqna..

    nik dah tolong watkan ek header...hehe

    ReplyDelete
  21. zeila
    hai...nik just kecikkan saiz je la..
    tu pun syukur sebab nik dah bantu
    nak harapkn cheqna???huh...baik jgn hrp..huhuhuhuhu

    ReplyDelete

~ thanks sebab sudi tinggalkan komen.....sayang anda semua......~