Jan 11, 2011

~ sekitar banjir 2011 ~

assalamualaikum semua
lama tak mengapdet...kebizian dan kesibukan melanda..=)
banyak nak share...satu2 ok..skang nak share gambo je....gambo cheqna ngan ehem2...hahahahahaha tak de maknanya....gambo banjir la...
apa lagi layan...
cheqna..wani  n haji Lan...menaiki jeep haji lan untuk melihat kawasan,,,eceh macam YB la plop....=)
driver yang ganas...
penolong driver yang cun..ahaks......
depan IMTIAZ Kuala Berang
go go go..
see...ganas tak kami mengharung air.......
air makin dalam n kami makin ganas..hahahahahahaha

see...tengok air yang banyak...
nak turun malas....so duk je lam jeep

teknik apakah????
saksikan gambar ini ye...dan selepasnya...
dalam weh....
see..papan tanda yang dah hampir nak tenggelam
tengok mat indon tu....
kat pinggang tu weh....
err...haruslah tuan tanah yang gebus ini ada...hehehehehe
 ok..itu saja..skang kat Trg dah tak banjir lagi..alhamdulillah...nanti cheqna lawat anda semua ye..
baibai

24 comments:

  1. surut dok lagi air banjir tu?
    jln idah lalu sokmo tu dokleh lalu lg..air dok surut..parit besar doh pdhal..siksa jiwa raga sggh la kena lalu jln jauh...

    ReplyDelete
  2. uish...dalam....kalau kereta biasa mesti dah sangkut...huhu

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah, t'ganu dah x banjir, boleh arr balik kampung.. x tau bila hehe

    ReplyDelete
  4. Salam Cheqna..nasib tak tenggelam..mmg ganas lah kawan cheqna..driving..salute sama dia

    ReplyDelete
  5. cikdah
    surut lake doh..begheh..air terjun sekayu je banyok..=)
    memang rohok ork kalu kena lalu jalan jauh sket

    ReplyDelete
  6. queen
    of coz...
    kami ngan jeep ni pun tak pergi jauh..takut tersangkut..

    ReplyDelete
  7. mama
    tahun 2009 sempat naik sampan..tahun ni tak sempat r...=)

    ReplyDelete
  8. maszmadi
    alhamdulillah..
    balik kabo r..boleh bersua muka =)

    ReplyDelete
  9. zue annaleeya
    bunga manggar bunga manggar..hehehehehehe
    besh kak weh...=)

    ReplyDelete
  10. imanamani
    sangat dahsyat dan ganas...
    ngeri...hehehehehe

    ReplyDelete
  11. atty's
    tu r kak..memang salute sama wani ni
    memang jiwe kental r walau beberapa kali jeep off kat trafik light

    ReplyDelete
  12. YB Cheqna dok kan jenguk rakyat ngan tangan kosong jer???

    bekalan tak bawak sekali ke?

    ReplyDelete
  13. teruk tu nampaknya banjir... tinggi jugak airnya.. nasib baik bleh jalan lagi jeep tu.. pegi tengok2 je ke?

    ReplyDelete
  14. ain
    eh bakpe lok tangan kosong kak..
    bawok gop tepon..beg duit..hahahaha
    bekalan makanan sudah siap dihantar ok..=)

    ReplyDelete
  15. chekna@mamziyad
    yup..pegi tengok2 je...
    sebab cheqna tak g ke pusat pemindahan..just tengok kawasan yang dinaiki air je..

    ReplyDelete
  16. waaah main air ye...kalu turun mesti cheqna tenggelam..hahahaha gurau je
    ;)


    adik cheqna keja kat WDI kan? nama apa ek? tingkat brp?

    ReplyDelete
  17. marinahunny
    tu yang mals turun tu
    hahahaha
    tingkat wape dok pasti...5 kot..ye kije ngan YB Dr Rahman

    ReplyDelete
  18. gismo82
    bot tak sudi menaikkan diriku..
    huhuhuhuhu

    ReplyDelete

~ thanks sebab sudi tinggalkan komen.....sayang anda semua......~