Jan 12, 2011

~ berjimba2~

with anak buah yang sengal

nak buat peace tapi tak jadi...berpeace2 jadinya.....tu bukan spek cheqna ok...

budak yang menghiburkan cheqna

with his mummy..aka adik cheqna

mummy n papanya...

kuetiaw goreng...sedap...


sup tulang..


bila la jari cheqna nak runcing macam jari kakak ni..uhuk uhuk..

dah..tu je....saje je nak tunjuk kami g makan2 baru2 ni...hujan2 layan sup....besh...kuetiaw goreng dia pun layan...
so keje dulu,...bai bai

16 comments:

  1. salam
    selamat bekerja cheqna....
    wah layan sup masa hujan memang best sangat

    ReplyDelete
  2. Wah ..banyaknya peace..apapun memang comel - comel belako.

    Restoran hujung kedai kat K.Berang tu ke? Sup kat situ memang marvelous.

    ReplyDelete
  3. Nak runcing, masukkan aje ke mesin pengelek..hee

    ReplyDelete
  4. berjoget...berjoget....

    ehehhehe

    layan anak buah best kan....

    ReplyDelete
  5. hahaa..sekarang kfieza tgh makan koteow goreng..

    ReplyDelete
  6. SaLaM CheQna, jimba2 di sini sambil tag cheqna~ sila ke blog saya juga...

    ReplyDelete
  7. dia daya
    ya allah...memang sedap sangat...
    hujan2 pekena sup panas2 n pedas..
    mahsyukkk

    ReplyDelete
  8. yan
    kehkehkehkeh
    cuba akak buat dulu..kalau menjadi bagitahu ye..=)

    ReplyDelete
  9. fieza79
    skang mesti akak dah kenyang kan??
    hehehehehe

    ReplyDelete
  10. kuew teaw goreng... kalau dapat yang mamak masak.... sedapnya...

    ReplyDelete
  11. maslinamansor
    yang mak kita goreng pun pasti sedap kan????

    ReplyDelete

~ thanks sebab sudi tinggalkan komen.....sayang anda semua......~