Jan 12, 2011

~ ape ke hal ko ni cheqna...b*&g*p sangat ke????~

assalamualaikum semua
perghhh dah 3 hari cheqna cuba buat tapi still tak dapat2..
apekehal nya??bengap sangat ke cheqna ni???ya allah..sumpah...dah tak tahu nak buat camana lagi
bukan putus asa...tapi kalau dah 66 kali..ok tipu...buat banyak kali still tak jadi jugak camano???huhuhuhu
oh...ape dia???ni ha...cheqna sedang memperbaiki blog dengan niat nak meletak header transparent..belajar ngan dakni tak jugak2 dapat..dah siap ngadu kat dia lagi..tapi sebab intan kan sibuk buat group discussion masa tu so takleh layan sangat...
pahtu cheqna cuba usha blog ini pun pening jugak...ada cara yang cheqna tak dapat tangkap caranya..dah puas try....huhuhuhu nanges kuat2...
adoi.....ke bila dah masuk zaman remaja purba ni cheqna susah nak pick up??atau memang cheqna sememangnya tak pandai??????????
huhuhuhu nanges sambil berlalu pergi

8 comments:

  1. mama lagilah tak reti - janji ada blog je! :)

    ReplyDelete
  2. nape semua blogger tgh duk sibuk nak tukar background blog eh? ni yg jeles neh...

    ReplyDelete
  3. hm, masz buat guna photoshop, bukak new page n kat background contents tu pilih yang transparent, saiz tu ikut la saiz blog kita kan, tekan OK..... pehtu letak la pic @ text yang kita nak letak, then save as format JPEG.....
    harap dapat membantu

    ReplyDelete
  4. bior nik try..kalau jadi nanti nik toloong cheqna buatkan yeee

    ReplyDelete
  5. me pun B****P gak cheqna, kalah cheqna, hehehe....*remind: tag2 tag2! hehehhehehe...

    ReplyDelete
  6. cheqna..nik dah berjaya buat..nak nik tolong buatkan..nanti draft design camner..nanti nik tolong buatkan utk cheqna.. =)

    email kat nik k!

    nikhakimah@yahoo.com

    btw..nik dah ada blog header baru..tp ampunkan la..buat biasa2 je sebab nak try saje.. =)
    edit pun main nak cepat je...hehhehe

    ReplyDelete
  7. cheqna..sama le...mmg pening kdg2 hahahhahahah tapi keep trying okay...usaha tangga jaya

    ReplyDelete
  8. salam..
    tu,kira jadi la yek?
    nak tahu juga..sbb saya
    pun nak wat gak...

    ReplyDelete

~ thanks sebab sudi tinggalkan komen.....sayang anda semua......~