Dec 1, 2010

~ ya allah!!!!!!!!!!! hanya Allah saja yang tahu perasaan ini...~

salam semua
masuk opis..wat laporan tugasan..statistik..claim ( ni penting hahahahaha)
pastu g pasar belakang opis..hari ni makan nasi kerabu...
pas makan..masuk bilik balik..melihat fail klien sebarang dua...
baru nak menaip sesuatu kat komputer..
tetiba...wahidi datang...sambil menunjuk arah ke bilik cheqna..
cheqna tanya.."nape??"
"klien"..wahidi jawab
hah!!rasanya cheqna tak de poinmen ngan sesape hari ni...tapi mungkin walk in klien kot...
baru nak bangun dari kerusi...sekilas memandang wajah yang dikatakan "klien" itu...
tak terkata pape...
sangat2 terkejut...
tergamam...sambil tangan memekup mulut...air mata dah bergenang..
YA ALLAH....
nak terduduk rasanya...
maunya tak terkejut.....
sungguh tak sangka
akhirnya...Allah mempertemukan kami.....

with kak linda ..jangan tanya kenapa cheqna besar..tanya kak linda tu nape dia kecik..
ok..kak linda datang jumpa cheqna hari ni....sungguh tak sangka..dan cheqna tak tahu pun....
seminit..dua minit..tiga minit..berminit2 memang tak bercakap..sumpah..sangat2 terkejut..
ekceli...kak linda on the way nak bercuti2 ke kelantan..lalu jalan kuala berang..mengikut kata kak linda dia bersarapan disini..tetiba teringatkan cheqna..tu yang dia datang....yang beshnya boleh plak kak linda lupa nama cheqna..huhuhuhuhuhu..nasib baik jumpa...
sumpah weh...sangat tak sangka.....cantik akak ku ini..kecik molek je...sampaikan Pijan yang tukang snap gambo ni boleh kata kak linda adik...amik ko...huhuhuhuhuhu nampak sangat perbezaan antara cheqna yang gebu ni..hahahahahahaha
sebenarnya tak de mood nak taip n3 hari ni..tapi sebab excited..mana leh tunggu lama2...suka suka suka...=)
tak sangka kan...akhirnya...bertemu gak kami walau tak lama...selama ni duk giler2 lam blog..ym..n phone je...sekali bertemu muka....hah amik...seronoknya...
terima kasih Ya Allah sebab beri kami peluang ini....n thanks to kak linda yang sangat sweet.....=)
err..sorry ye kak...budak saya kata akak 'Klien" hahahahahaha

52 comments:

  1. wow..sukenye..ade sesapa nak melawat saya di PJ nieyh?..
    hahahhahahha

    ReplyDelete
  2. wah beshnyer dapat jupe..walaupun x pernah jupe live..terasa macam dekat dih...

    ReplyDelete
  3. tahniah dikunjungi seorang blogger popular.

    uncle nampak awak berdua, macam kembar dua iras. hehe. jangan marah !

    ReplyDelete
  4. Satu hari nanti, mama akan jadi klien yang datang buat kejutan untuk cheqna pulak! hehehe... bila tu? jangan tanya. Pejabat cheqna pun mama tak tahu! ;-)

    ReplyDelete
  5. salam,
    sukanyaaa.... jaga2 pasni saya dtg terjah pulak... kekeke

    ReplyDelete
  6. wah, beshnye leh jumpe blogger²..kite ni bile leh jupe agaknye? padahal kalau balik kg tu dekat gaklah kan..

    ReplyDelete
  7. queen

    ala..cheqna nak g kan jauh..huhuhuhuhuhu
    takpe..mesti ramai yang nak datang jumpa nik bagi pojek =)

    ReplyDelete
  8. idah mama izya
    nanti2 cheqna g GB kita jupe neh =)

    ReplyDelete
  9. al lavendari
    kembar dua iras???
    huhuhuhuhuhuhu
    bila lak kita leh jumpa ni???

    ReplyDelete
  10. mama achik
    hahahahaha..mama ni...
    insyaallah..mehla kita jumpa =)

    ReplyDelete
  11. azrina aka jaijina
    ok kak...kalu balik ganu kabo r..leh kita jupe..=)

    ReplyDelete
  12. Salam Cheqna,

    dah jumpa tu tak blanja make nasi kerabu ko?

    ReplyDelete
  13. wow bestkan dapat jumpa kekawan kat dalam blog di alam nyata...

    ReplyDelete
  14. cheqna keje kt kelantan ye..nt gi kelantan blh 'terjah' jumpa cheqna plak...hehehe

    p/s : x penah sampai lg negeri cik wan kembang tu...sian sy

    ReplyDelete
  15. yan
    salam
    ala kak..
    kak linda tak leh lama2..
    lagipun dia dah bekpes dah =)

    ReplyDelete
  16. zaidah
    sangat2 besh..
    =)
    kalau jumpa secara beramai2 lagi meriah ni..

    ReplyDelete
  17. jesnita_ns
    eh tak la..
    cheqna keje kat trg la...
    kak linda tu yang otw ke kelate..=)

    ReplyDelete
  18. wow !
    siapakah ituuuu ? hahaha

    ya allah ,
    bersyukur sesangat jmpa awak
    memang besh giler

    harapnya pasni kita jmpa dlm keadaan santai pulak kaans..

    ReplyDelete
  19. hahaha...best dapat jupe kawan blog..

    anyway..aku baru balik mesyuarat PRogram Jejak Maklumat...kerjasama ppat dan jkm...ko kenapa duk kuala berang??kalu tak, ko mesti jadik fasi skali ngan aku...ahahhaha

    ReplyDelete
  20. ooooo ignt kan maslh besar ape la tadi..hiks..klu dh jodoh tu pasti ketemu :)

    ReplyDelete
  21. Linda
    tu la kak..
    thanks kak sebab bagi kejutan yang sangat mengejutkan ini =)
    ok nanti kita jumpa dalam keadaan santai dan relaks ok..=)

    ReplyDelete
  22. ashie023
    pogram mende??
    eleh...boleh je nok ajok pun...
    hehehehehe

    ReplyDelete
  23. suziey

    hehehehe..suprise ke kak??
    hehehehehe
    insyaallah kak..kalau dah jodoh..mesti bertemu kan???=)

    ReplyDelete
  24. fazemy
    sangat2 besh ok....
    memang ssangat2 terkejut =)
    tapi happy..hehehehe

    ReplyDelete
  25. my heart
    salam kenal juga
    terima kasih jenjalan disini =)

    ReplyDelete
  26. alalalaaaaaa......
    soooo kiut dua worang ni!!!!
    .
    .
    bila nak jumpa kita pulakkk..
    :)

    ReplyDelete
  27. tahu cmna perasaan tu bl persahabatan alam maya telah di realisasi kan...sguhh syookkk..!

    ReplyDelete
  28. drsinga
    sape yang kiut ni????cakap cepat!!!
    huhuhuhuhuhu
    boleh je kita nak jumpa....dr turun sini r......datang ganu meh...tengok monson cup..meh meh meh

    ReplyDelete
  29. fieza79
    tul kak
    sangat2 syok.....
    indah kan???

    ReplyDelete
  30. wei..wei..wei...jeles ni...hehhe..apa2 pon,akak pon dah jumpa kak linda,dia dtg masa akak wat open house haritu..cheqna jer yg tak datang..huhuhu...best kan ahkak kita tu..sangat cantik...adik2 ipar akak duk puji2 dia masa dia dtg tu...hehehe...
    still menunggu peluang utk sama2 bergossip dgn dia...kak linda,janji tetap janji yer...:)

    ReplyDelete
  31. salam..
    phewittt...
    anda pun manis
    di mata saya cheqna
    setiap insan ada
    kelebihannya..

    ReplyDelete
  32. kak linda tu wat surprise ke cheqna?
    pandai lak tu dia cari cheqna, kalo me...tak tau la....dpt kah kite bertemu?

    ReplyDelete
  33. wah seronoknye jumpa rakan blogger...

    cheqna pun kalo tersinggah di kemamang ni..jgn la lupa akak ye...buat2 la jadi peserta kursus...ehehehheheehehehehehhe

    ReplyDelete
  34. attys
    kan kty..
    bila la kita leh jumpe gak ni..
    insyaallah..mesti dapat punya =)

    ReplyDelete
  35. shida
    muahahahahaha
    jangan r jeleh..tak rancang pun...
    nanti cheqna nak g ale2 ke paka akan dimaklumkan...pasti dapat kita jumpa ok =)
    memang pun...kecik n gat akak kita ni..kiutmiut je..jeleh i tau =)

    ReplyDelete
  36. zulkbo
    uhuk uhuk..terbatuk la plop..thanks =)
    tapi memang betul..setiap orang ada kelebihan dan juga kekurangan kan???
    =)

    ReplyDelete
  37. eMMe
    suprise yang kak linda sendiri tak jangka..hehehehehe
    insyaallah..mesti jumpa nya kalau datang sini =)

    ReplyDelete
  38. ~asha~
    hahahaha
    memang besh kak...nanti lepas cheqna setel ngan banjir ni plan untuk kita jumpa hari tu akan cheqna usahakan ok =)
    hahahaha..insyaallah kak..

    ReplyDelete
  39. saya rasa ada komen semalam untuk pertemuan ini tapi tak ada pula dalam kotak ... mana hilangnya ni?

    ke Linda dah larikan ke kelantan?

    ReplyDelete
  40. abu muaz
    dok tahu gok tapi memang x dop..
    paling last komen pasal lembu tu...
    dok tau r kalu kak linda wat lari ke kelate

    ReplyDelete
  41. azrina 0307

    betul tu kak...yg pntg dpt jumpa =)

    ReplyDelete

~ thanks sebab sudi tinggalkan komen.....sayang anda semua......~