Dec 14, 2010

~ seumur hidup cheqna..itulah kali pertama ~

assalamualaikum semua
seumur hidup cheqna kan...5hb Disember 2010 adalah tarikh keramat...wah gitu..keramat pebendenya..jakun ada r.....
hehehehehe ekceli..nok kabo...5hb12 tu first time masuk panggung wayang kat mesra mall..dan filem yang cheqna tengok adalah NGANGKUNG..ok la..not bad...mula2 cerita fun la..pahtu cheqna dah kelaut dah..ke cheqna yang tak pandai menilai filem ni???hehehehehe
erm...skang cheqna teringin nak tengok 2 filem ni...apa filemnya???
first filem adalah
>

                                                                              >

                                                                              >

                                                                              >

                                                                              >

                                                                              >

                                                                              >

                                                                              >

                                                                              >

macam besh je kan.....cheqna suka layan citer2 sebegini.....besh....=)tapi tak tahu bila nak pergi mesra mall ni...almaklumlah terengganu ni mesra mall je ada panggung...dari umah cheqna ke mesra mall makan masa 1 jam r jika memandu secara tak sopan..jika secara sopan..ada r sejam setengah kot....=)
dan yang paling cheqna tunggu adalah citer ni......ermmm...ada orang nak belanja tak cheqna tengok citer ni???cheqna kan suka citer seram2 ni......
erm.....insyaallah akan g tengok tapi 23 hb tu kalau cheqna g tengok gak macam melampau r sebab 25hb adik kahwin..lepas pada tu kot.....27hb ke...ada sesape nak teman???lalalalalalala
jom tengok sama2 meh...

28 comments:

  1. jom....

    saya tgh tunggu citer kurafat ni cheqna. tgk gazet ari tu masa tgk ngangkung mcm best jek

    ReplyDelete
  2. salam..
    alahai banyaknya
    hantu..larikkk..!!
    he he..saya kurang
    suka tengok citer hantu
    baik serius mahupun hantu
    lawak..tak tahu nape..

    ReplyDelete
  3. tak per, cheqna gi dulu.... saya ni kena perintah berkurung, sampailah dak w tu cecah umur 7 tahun or 8 tahun, hehehe

    ReplyDelete
  4. jauh tu dari rumah cheqna nak ke panggung tu....boleh beli je CD.. =)

    takpun cerita melayu tak lama nanti kuar la astro.. =)

    ReplyDelete
  5. kami yg panggung wayang 20min je dari rumah pun dah dekat 3thn xtengok wayang.. lagi sedey...

    ReplyDelete
  6. hehehe.. sy 1st filem tgk wyg, last year cite jgn pdg blkg congkak.. skg ni asyik kuar masuk pggg je. hehehe..

    nk g tgk dua2 cite tu, tp hari tu full..:)

    ReplyDelete
  7. Mama pun tak sabar nak tunggu CD/DVD cerita Ngangkung dan HKLBR tu keluar... nak masuk panggung, seganlah pulak. :)

    ReplyDelete
  8. CHEQNA, kalo la kite ni satu kampung, hari2 mE angkot cheq gi tgk wayang tauuu....

    ReplyDelete
  9. meh saya teman cheqna...tapi tunggu saya dtg ganu next year..hehehe...

    ReplyDelete
  10. banyak cerita hantu sekrang nie

    Bulan 12 bulan seram untuk daya
    hihihi

    ReplyDelete
  11. Akak pun dah lama tak ke panggung. Jom kita p..

    ReplyDelete
  12. NM02
    citer kurafat??
    sape pelakonnya??
    kalu seram2 ni mesti besh

    ReplyDelete
  13. zulkbo
    cheqna memang suka citer2 seram ni...
    walau ada ketikanya rasa gak seram2 tapi dah nama cerita kan??
    hehehehe
    kejarrrrrr

    ReplyDelete
  14. maksu
    perintah berkurung??
    lambat lagi la nak bebas ni??
    hehehehe

    ReplyDelete
  15. queen
    ala...sekali sekala nak berjalan2 tak salah rasanya
    tapi memang betul pun..jap2 lagi kuar r kat astro
    tapi masa tu dah basi r citernya

    ReplyDelete
  16. chekna@mamaziyad
    nape dah lama tak pergi??
    tak berkesempatan ke??

    ReplyDelete
  17. miss layaleya
    wah..besh tu...cheqna ni kalu rajin nak drive akan ke mesra mall r n dapat tengok tapi kalau malas hurmm...memang dok leh nok kate nape r

    ReplyDelete
  18. mama
    nape segan ma??
    hari tu masa g tengok ngangkung besh plak tengok satu family masuk tengok filem tu...
    no hal la mama..

    ReplyDelete
  19. eMMe
    wah..suka suka suka tau dan hari2 me belanja ok..=)
    memang laju je cheqna ikut...hahahaha

    ReplyDelete
  20. wahida
    next year dah tak lambat tu..
    ok cheqna tunggu
    lalalalalala

    ReplyDelete
  21. dia daya
    ohh penakut jugak budak ini ye..=)
    cheqna suka...

    ReplyDelete
  22. Pak Nidus dah hampir 30 thn tak tengok wayang...jom.

    ReplyDelete
  23. SALAM,
    OH, SUKA TENGOK CERITA SERAM YA ! NANTI HANTU IKUT KE RUMAH !

    ReplyDelete
  24. Huoii...cheqna ..ibu tak berani nak tgh HKLBR tu tengok gaset pun dah takleh duk sorang2..
    Ibu tabikla..cheqna suke citer hantu ni...
    Nak tgk citer 3D the princess Rapunzel..jom tgk..

    ReplyDelete
  25. nidus
    aloh..lamo nyah.....bakpo?kb ado ko dop panggung?
    lamo dop mengikuti perkembangan KB.
    KB kuala berang memang tahu sokmo doh hehehehehe

    ReplyDelete
  26. Luah fikiran
    hehehehehehehe
    insyaallah tak ikut kot
    hehehehehe

    ReplyDelete
  27. ibu
    hahahahahaha
    penakut erk ibu ni????
    hehehehehe
    besh bu.....kepala jatuh keluar ulat2...hehehehehehe
    ala...cheqna tak minat citer2 macam ibu minat tu...
    minat kita tak sama ye bu...

    ReplyDelete

~ thanks sebab sudi tinggalkan komen.....sayang anda semua......~