Dec 13, 2010

~ e75 ku ~


assalamualaikum semua
erm...ekceli nak share something ni..
last 2 weeks kot...si Faridah ( budak opis cheqna ) kol dari Penang..nak tanya pasal external hardisk...tak tahu apa masalah dia kata msj r cikna..tak dengar r...
2,3 orang kol pastu semua kata cheqna macam duk lam hutan....jauh je dengo sore..ahhh sudah...tepon cheqna bermasalah ke??

ok..ni model tepon yang cheqna pakai...sebijik r ni...tapi gambo ni snap dari encik google....pada mulanya cheqna perasan ada satu garis hitam lurus tau kat atas..kalau berpandukan gambar kat atas tu..garis lurus tu bermula dari email ke calendar....kebetulan si wani nak g KT, suh dia tengok2 kan...memandangkan tepon cheqna masih ada waranty...try r usha...tapi lambat la plop....6 bulan ke amende tah si wani ni bagitahu..so cheqna suh wani tak payah tinggal r...ok fine...lepas pada tu...terjadi pulak insiden orang tak dengar suara cheqna..adoiii.....nak kata cheqna hempas telefon tak pernah..tapi pernah r terjatuh di atas jalan raya sewaktu cheqna melintas...entah r...tengok r..sama ada nak dibaiki o beli baru...wah..beli baru???hehehehehe
cheqna berkenan ngan model ni....ada sesape nak tolong belikan????????ala..birthday lambat lagi...bagi saje2 tak leh ke??*nanges*
cute je phone ni....
ada orang berminat kat phone ni....katanya macam kemas je..ye ke???nasib cheqna tak minat..hehehehehehe
ermm..beshnya kalau duit banyak ni...boleh beli tepon banyak2..pahtu gatung tekok (baca..gantung kat leher )

27 comments:

  1. cheqna,

    c3 tu tak best la.. tarak 3G. hehehe... cuba usha c7. ahaksss

    ReplyDelete
  2. Cheqna..,
    Boss kena pakai blackberry , baru la ngam.

    ReplyDelete
  3. cheqna, mE gune yg X5 tu skrg!
    mula2 pakai cam payah skit la nak suite dgn tangan,lelame...cam suke sgt!!! color pink gituu...cam ala2 bedak compact gak tuuu...hehehee...
    (takpe la cheqna tak minat...)hehehe...msg2nye taste lelain kan..yunk~

    ReplyDelete
  4. c3 takde 3g kan...upgrade sikit pakai e5..hahhaa

    nik pun tgh survey phone..tak tau nak pakai phone ape...

    ReplyDelete
  5. mahal lorr henpon tu...kita sng..pakai blackberry buatan china..murah..haa kat atas tu siap tulih blackberry..hahaa cincaii arr...

    ReplyDelete
  6. NM02
    tak de 3g erk??
    ala camana nak 3g ngan cik abe??lalalalalalala
    nanti cheqna usha

    ReplyDelete
  7. ibu
    ape???blackberry????ibu tolong belikan boleh?????

    ReplyDelete
  8. eMMe
    ye ke???
    besh erk???
    erm...nak try usha2 gak r...
    lagi besh kalu ada yang hadiahkan...
    ermm..bilala...

    ReplyDelete
  9. queen
    tu r...tak de 3g..nak survey gak r..
    tamak tol cheqna ni
    huhuhuhu

    ReplyDelete
  10. fieza79
    tu r kak...
    nak try usha tepon yang cantik tapi murah
    boleh gitu????
    huhuhuhu

    ReplyDelete
  11. salam cheqna

    Yang kaler pink tu comey sangat

    yang pic last
    cantik tapi tak berkenan

    ReplyDelete
  12. amik blackberry aje cheqna..boleh blogging gak yg tu..eh, tepon ape yg bawah sekali tu? pendek aje..

    ReplyDelete
  13. dah alang2 nak beli phone baru, amik iphone je trus...

    ReplyDelete
  14. salam Cheqna...lame x menyinggah..sory bebanyak.. chip sebok skit...em cheqna...chip rasekan baik bli phone nokia n8...fuh..semat fon tu..chip memang minat fon tu..try ar tgk..mane tau bekenan ke...


    www.chipzine.co.cc

    ReplyDelete
  15. ahhahhaha....cheqna aku pakai c3 lah skrg ngan iphone...adehhhh...cute2 warna pink, tp aku punye warna itam..

    ReplyDelete
  16. dia dya
    erm..cheqna ni tak la obses sangat ngan kaler2 ni...
    tu r..x5 tu macam cantik...tengokla camana =)

    ReplyDelete
  17. ajee
    sila rujuk kepada encik asben..
    lalalalalalala

    ReplyDelete
  18. azrina aka jaijina
    blekbery???gulp.....
    yang bawah tu model x5...

    ReplyDelete
  19. chekna@mamaziyad
    nasib baik akak tak suh beli public phone..
    huhuhuhuhuhu

    ReplyDelete
  20. hamizah
    cheqna ni dok wape wehi ngat iphone2 ni..
    dok tahu bakpe...=)

    ReplyDelete
  21. chip

    its ok...selamat menyetelkan apa2 yang patut ok..=)
    n8???nanti cheqna survey n usha2..=)

    ReplyDelete
  22. ashie023
    beh dop c3 tu?????
    wase macam kenan tapi dop au r gane ni..

    ReplyDelete
  23. Dh settle lum ur E75? that day kita punya problem tak de lampu..call semua leh dgr tapi dia mcm tak on..huhuhuhu tapi nsb dah okay..tak anto nokia centre pun tapi anto kat kedai hp..tapi kena cari yg betul2 tau le kan :)

    ReplyDelete

~ thanks sebab sudi tinggalkan komen.....sayang anda semua......~