Dec 16, 2010

~ cuti..again...janganlah hujan...~

assalamualaikum semua
semalam seharian di Kuala Terengganu...mee eating..eh tak tak..meeting la walaupun always dalam keadaan sengal..
meeting pasal SKT tuk tahun depan..perancangan program bahagian kami sepanajng tahun 2011 bagi setiap daerah..sambil meeting sambil poyo2..almaklumlah dah lama kami psykologist ni semua tak jumpa secara berjemaah beramai2....
meeting punya pasal kami lunch kul 230pm..boleh gitu????tapi kali ni cheqna tak la lapar sangat sebab dah amik heavy breakfast..
lepas lunch..solat..n balik......
skang kat opis menyetelkan semua kerja yang perlu disetelkan sebab next week cheqna cuti bermula 19-27hb...persiapan kenduri kahwin adik la..jadinya kalau next week cheqna menyepi janganlah menganggap ku membawa diri...eceh..ayat tak boleh blah...hehehehehe..insyaallah ada masa mesti cheqna berjalan2 gak...tapi mungkin terhad kot sebab line kat umah kang laju sesangat.....berdoa moga tak hujan agar segala yang dirancang berjalan dengan lancar...amin..
eh...jap...pada mana2 blogger yang ada kat Trg ni..cheqna jemput r datang umah pada 25 disember 2010 ni..pada mana2 yang luar dari Trg nak datang berjalan2 pun cheqna jemput r datang...kad ada kat FB cheqna tu...jemput la ye...kenduri adik cheqna ni bukan makan nasi minyak seperti yang biasa2 org sebut ok...kami wat nasi tomato n nasi putih...ala..kalau kat Trg ni kenduri kahwin memang makan nasi putih je..nasi minyak tu breakfast kami pagi2...yela..dah nama breakfast memang makan pagi kang...takkan malam plop..lalalaalalala
ok...cheqna nak menyetelkan kerja sket..nanti ada masa cheqna berlenggang kangkung ke rumah anda semua..daaaaaa

20 comments:

  1. idah dgr ramalam cuaca pg td kabo start mlm esok ujan smpi isnin..tp tukan ramalan cuaca jer..hrp2 majlis berjln lancar..
    petua org tua2 kata..amik salah satu baju pengantin lempar atas atap umah..
    nak elakkan ujan..btl @ tak try la..

    ReplyDelete
  2. Cheqna sayang...

    mana alamatnya.. tak pun, scan la kad jemputan tu tunjukkan jalan ke rumah.... manalah tahu, kot2 mama sesat ke sana nanti.. hehehe.. :)

    ReplyDelete
  3. uit sedapnya nasi tomato..lama xmakan..meh hntar kat hana sket.. :P

    ReplyDelete
  4. nak kad... hehehe (mengada padahal bukan ada kat ganu pon. :p)

    ReplyDelete
  5. Salam

    Sedap tu nasi tomato
    suka

    semoga majlis berjalan lancar.

    ReplyDelete
  6. berlenggang kangkung?..nanti tak sempat sampai.. berlari anak ok tak?..ehehhee

    ReplyDelete
  7. teringin nak jumpa cheqna.. tapi 25hb tu saya ke jb. kazen kawen. nnt next time kalu saya sesat ke tgganu, saya singgah mamam kat umh cheqna eh..

    mamam je tau.. hahaha

    ReplyDelete
  8. 25hb tu cousin akak hanto menantu..dapat org kemaman..ehh, ramailah yg kahwin..nak pg 2,3 tmpt satu mase..

    ReplyDelete
  9. cikdah
    ye dop??dok dengo berita ekpung..
    eh bukan ke lepo spender atah atap ke??hehehehehehe
    rajin gok dengo tapi dok leh nak caya ane kan???
    hok Allah lake tu...

    ReplyDelete
  10. dia daya
    amin..
    moga segalanya berjalan dengan lancar =)

    ReplyDelete
  11. queen
    on your mark get set go...
    see dah sampai
    hahahahaha

    ReplyDelete
  12. azrina aka jaijina
    selamat berkenduri r kak eh..=)

    ReplyDelete
  13. yess, harap² coce molek hendaknya..lagipon akak nak balik kg time tu, ngeh²..

    ReplyDelete
  14. azrina aka jaijina
    insyaallah kak...
    tapi hari ni joong ni...
    huhuhuhu

    ReplyDelete

~ thanks sebab sudi tinggalkan komen.....sayang anda semua......~