Dec 12, 2010

~ aku merinduimu....ting tong ~

Assalamualaikum semua
ya Allah..terasa lama tidak update...ada yang rindukan cheqna ke???pergh..bajet artis glemer ke cheqna oi????
tapi kan..memang lama kan cheqna tak update....last n3 6hb..skang dah 12hb..adala seminggu....bukan malas..bukan sebab banyak masa dihabiskan untuk bercinta...ngeh ngeh ngeh..bukan..bukan...cheqna sibuk weh....almaklumlah cheqna kan nak kahwin...eh tak..tak...adik cheqna la....
lepas siap g 'manggil' kat neram..dungun..esoknya cheqna g bukit payong plop...
n khamis baru ni cheqna balik kelate....g 'madoh' kat pasir hitamputih..bachok... sabtu balik singgah di Guntung Luar.. Pok Kancil..Chalok..perghh...tu baru adik yang nak kahwin..kalau cheqna???
huhuhuhuhu
ok...start 19-27hb ni cheqna cuti...see...cuti mengalahkan adik yang nak kahwin..hehehehe almaklumlah..cuti banyak lagi..=)..jadi mungkin next week lagila blog cheqna akan menyepi...jadi kalau rindu tu jemputla datang umah  termasuk orang itu la muahahahahahahahahahaha
erm.....nak berjalan2 jap....walaupun keje banyak...hehehehehe...ala..kita yang kuasai kerja kan..bukan kerja yang kuasai kita..so rileks...=)

16 comments:

  1. lame betul cheqna bercuti ye...
    ingatkan cheqna nak kahwin kak ain tumpang gembira...buat adik cheqna selamat pengantin baru ye...

    selamat bercuti

    ReplyDelete
  2. k.sha pun lama tak update..jarang2...ehehe sibuk sukan skrg ni....

    wah ni baru adik kawin..kalo cheqna kawin..mau 3 bulan cuti campo cuti hanimun

    ReplyDelete
  3. cheqna ..,
    Hari - hari dok jeling blog cheqna..kita serupa..
    Apapun cheqna doakan cheqna sihat dlm menjalankan tugas sebagai adik pengantin.

    Nanti ..nanti printlah kad jemputan kat sini ye.

    ReplyDelete
  4. ainnoraini
    insyaallah
    sampai masanya giliran cheqna pulak...=)
    terima kasih kak =)

    ReplyDelete
  5. ~asha ~
    tau dakpe kak weh
    hahahaha
    lepas cuti terus kena pecat sebab overdose cuti
    hahahaha

    ReplyDelete
  6. ibu
    akak pengantin la bu..
    yang kahwin adik cheqna huhuhuhuhuhu
    insyaallah..=)

    ReplyDelete
  7. oo patut lama x update..ekkee
    Neram, Dungun???kat aner ah??aku duk dungun dolu, tp lupa dah mane ni?ahahha...ala padan..

    ReplyDelete
  8. ashie023
    neram nung sempadan kuantan doh...
    tapi masih negeri terengganu..
    daerha kemaman nung...

    ReplyDelete
  9. ajee
    rindu sama kamu jugak!!!!
    mmmuuuuaaaahhhhh

    ReplyDelete
  10. hamizah
    ala kak..
    tolong mana2 yang patut je....
    =)

    ReplyDelete
  11. buat besar2 biar semo waris datang..bila lagi nak jumpa sanak saudara
    mana-mana yang tada hidung boleh kenal hidung..hhee

    ReplyDelete

~ thanks sebab sudi tinggalkan komen.....sayang anda semua......~