Nov 3, 2010

~ sambung...~

salam
cheqna pernah citer dalam n3 bawah2 tu..malas nak linkan..ala pasal pakcik yang nak datang umah nak temukan cheqna ngan anak buah dia tu....ingat?????
err....mungkin jumaat ni mereka akan datang...tapi semuanya atas cheqna..kalau cheqna lum sedia tak pe..mereka tak akan datang
jadinya cheqna suh je ma bagitahu datang je la jumaat ni..sabtu tak dapat coz cheqna ada pogram...minggu depan pun sabtu cheqna ada pogram...see buzy kan cheqna???
so apa kesudahannya tunggu jumaat ni..tu pun kalu mereka datang la...n ma bagitahu pakcik tu la..kalau tak...tak de sambung2 lagi ok....lalalala......
sekian terima kasih..=)

43 comments:

  1. semoga dpermudahn segala urusan nyer
    cheqna

    ReplyDelete
  2. semoga dialah jodoh cheqna :) oh tak sabar nak tumpang bergmbar kat pelamin cheqna..la..la..la..la..

    ReplyDelete
  3. hope ade sambungan, nak tgk kesudahan cerita cheqna dgn anak buah pakcik tu, hehehehe....

    ReplyDelete
  4. SAlam

    salam rabu

    semoga dipermudahkan semua urusan dan ada jodoh ngan si dia kan :)

    ReplyDelete
  5. eMMe
    cheqna pun harapnya macam tu la..
    hahahahahaha

    ReplyDelete
  6. azrina aka jaijina
    insyaallah
    dan harap2nya begitulah...=)

    ReplyDelete
  7. eehehehehe gini la cheqna tgk tuannya dulu...baru buat kata putus ye....so biar je dia dtg...kita anggap dtg ziarah2 ke...

    erk ok ke cdgn akak tu....

    kalo rasa tak sesuwei jgn ikut...

    ReplyDelete
  8. mu jange jua maha deh..

    hehehe...

    kRina tak sabar nak datang ni !

    ReplyDelete
  9. :)..dah bagi green light untuk datang tu pun...dah positive sign ... semoga segala nya ada lah yang terbaik buat cheqna walau apa pun keputusan cheqna nanti ...amin....

    ReplyDelete
  10. ~asha~
    gitulah yang bermain difikiranku ini..
    cewaahhhh
    cheqna rilek je..tak de la excited ngat

    ReplyDelete
  11. imanamani
    cheqna ni jenis orng yang mudah dibawak berbincang...cewahhhh
    amin..insyaallah kak =)

    ReplyDelete
  12. kes apa ni...kes apa ni....kita org baru sini....

    ReplyDelete
  13. jeBateja
    cuba cari n3 cheqna yang tajuknya bila ma bagitahu..cheqna senyum sendirian..mesti akan tahu kes apa..btw...thanks sudi singgah n bagi komen =)

    ReplyDelete
  14. salam..
    tak suka buat la hal..
    kentut ke di majlis..?
    mesti konfirm tak
    jadik buat menantu..huhu

    ReplyDelete
  15. jgn tunggu lama2 nanti dah tua x yang berkenan pula..hehehe..

    all the best!

    ReplyDelete
  16. salam,
    saya doakan yg terbaik utk cheqna.

    semoga segala urusan dipermudahkan dan berjalan lancar serta mendatangkan hasil yg terbaik kepada semua pihak. ameen...

    ReplyDelete
  17. Phewwiitt.... he..he..he.. tak sbr tunggu jumaat ni..

    ReplyDelete
  18. Cheqna: Suspen nih! x sabor tunggu seterusnya...:)

    slm.....tq sudi singah blog saya...:)

    ReplyDelete
  19. Apa pun ...ikot suko mula..cheqna ibu tunngguu...
    cam kata Linda...moga di permudahkan.

    ReplyDelete
  20. zulkbo
    idea yang boleh dipraktiskan...
    lalalalalalalala

    ReplyDelete
  21. hamizah
    insyaallah kak
    kalau dah itu jodohnya..terima...lambat atau cepat..semua DIA yang tentukan....

    ReplyDelete
  22. piewahid

    terima kasih atas doa itu
    sangat2 menghargai
    amin....=)

    ReplyDelete
  23. gismo82
    ooo tak sabar nak sambut raya erk???
    lalalalalalalala

    ReplyDelete
  24. azzey
    sabo jelah..=)
    cheqna pun tak sabar ni...lalalalalala
    ok..no hal =)

    ReplyDelete
  25. kak wan
    kan..kalu ikut hati mati
    ikut rasa binasa
    doh tu nok ikut mende tah ni???
    huhuhuhuhu

    ReplyDelete
  26. kena ikut selera ..

    patutla ceria...org tengah gundah gulana

    ReplyDelete
  27. dok sabo nok tau citer ari jumaat kekgi... jgn lupe kongsi k.. heheh..

    ReplyDelete
  28. drsinga
    tak sempat..blekout terus..
    hahahahahaha

    ReplyDelete

~ thanks sebab sudi tinggalkan komen.....sayang anda semua......~