Nov 11, 2010

~ program hari sabtu~


salam
n3 bergambar lagi
kali ni pogram yang cheqna jalankan pada 6 November 2010 baru2 ni...
dijalankan untuk anak2 klien penerima bantuan yang bakal menghadapi SPM 2010.
layankan gambar je la ye...


ceramah yang disampaikan oleh ci Salwani from Setiu

sesi...err...err...by the way..ni la Linda..yang mana baby dia meninggal masa kandungan usia 5 bulan tu...ingat lagi tak n3 cheqna pada bulan pose???hari ke 9 pose kalau tak silap..Linda melahirkan baby girl yang tak sempat bernafas..means meninggal dalam perut..

yang sorang masih single but not available..bakal kahwin bulan 3 nanti..yang lagi sorang tu dah ada doter pun...sorang...

sesi kenalkan fasilitator

pembentangan kumpulan..macam2 ragam budak2 ni tau..sakit perut...

muhasabah diri...sesi menitiskan air mata...

thanks pada semua yang terlibat..iwan..gadis ayu..faridah..hazwani..linda..wani dan juga alia ( tak de lam gambo )
memang besh walau tak seperti yang dirancang =)

18 comments:

  1. Salam

    Cheqna wat sesi menitiskan air mata yer,
    yang perempuan semua tunduk duk nangis ker??

    memang suka sesi munasabah diri sebab ia kekdang membuatkan daku tersedar seketika

    Lepas tu lupa, aduiyai..

    ReplyDelete
  2. teringat masa zaman sekolah, masa sesi motivasi..tetiba jatuh hati kat abg faci..hahaha

    ReplyDelete
  3. harap2nya program yang akan mama tempuhi esok lusa juga akan besh...walaupun penatnya badan mama ini tak terkata!

    ReplyDelete
  4. cheqna ke yg bagi sesi menitiskan air mata...wow~ teringat citer kat tv9 tu, citer ape tu, alaa..lupe tajuk lak,

    ReplyDelete
  5. dapat jugak diorang belajar macam mana buat presentation.

    bagus betul program ni.

    ReplyDelete
  6. eh..eh ada jgk nama sama ngan idah..kui..kui..

    wah mesti besh sesi menitis airmata nih..sure ingus pun tubik skali..

    cheqna pok dare nama gape doh..idah dok felda neram 1 gok..

    ReplyDelete
  7. seronok kan kalau terlibt dalam program macam ni..akak varangan nak involve menda2 macma ni..

    ReplyDelete
  8. memberangsangkan...
    ko ke amik sesi menitiskan air mata??jiwang nye ko..ahahha

    ReplyDelete
  9. daya
    cheqna memang selalu ditugaskan untuk sesi2 macam gini...
    huhuhuhuhuhu
    cheqna selalu bagitahu kat mereka2 ni..perubahan ke arah kebaikan bukan akan berlaku sekelip mata.....perlukan masa..pengorbanan...

    ReplyDelete
  10. hana faza
    ouh...bebudak ni tak leh jatuh hati kat cheqna sebab mereka masih remaja n cheqna lak dah remaja purba...
    hahahahahaha

    ReplyDelete
  11. kakcik
    semoga enjoy mama
    jaga kesihatan elok2..=)

    ReplyDelete
  12. azrina 0307
    kami memang buat program yang at least dapat membantu anak2 klien terutamanya....
    harap mereka dapat mengimplikasikan apa yang kami berikan..=)

    ReplyDelete
  13. idah..
    memang acara muhasabah diri ni acara wajib..hehehehehehe
    cheqna pernah buat..sampai histeria budak jadinya...huhuhuhuhu

    ReplyDelete
  14. ashie023
    boleh belake..jiwang boleh..bekeng boleh....serius boleh..poyo boleh...
    kalau ada pogram jemputla cheqna..=)

    ReplyDelete
  15. kak ain kalau bab sesi air mate ni mmg kalah...selalu nangis dulu..

    kalau nengok citer sedih kat tv pun boleh nangisss...

    ReplyDelete
  16. ainnoraini
    alahai..samalah tapi cheqna kena pandai kaver..kalau tak memang akan failed r...

    ReplyDelete

~ thanks sebab sudi tinggalkan komen.....sayang anda semua......~