Nov 8, 2010

~ matahariku ~

salam semua
pagi tadi..disini..matahari dengan garangya menunjukkan wajahnya pada cheqna...sempat r menjemur kain baju...hehehehehehe dengan doa dan harapan cepatla kain2 jemuran ku kering...
dan skang...2.59pm...matahari nusuk doh...ape itu nusuk????nusuk tu kalau diterjemahkan kepada bahasa KL akan berbunyi menyorok...bersembunyi...faham ye anak2???wah...bajet macam cikgu la plak...sangat2 gelap cuaca disini...ape???kain jemuran??dah kering dah..
ekceli...cheqna n bebudak opis menunggu je skang ni...menunggu bilik gerakan dibuka.....dan pabila bilik gerakan dibuka...maka anda akan dihidangkan dengan gambar yang besh la lam blog ni...ape gambar besh itu???gambar cheqna ke???oh tidakkk....gambo banjir le...ape lagi....skang banjir sedang giat melanda kedah n perlis kan???kat daerah cheqna belum lagi...mungkin lepas raya haji kot.....adoiii..
ermmm..kat umah line lambat r..nak berjimba2 di alam maya pun susah....ni yang malas nak cuti ni...ecehhh...esok still cuti ok...rabu baru masuk opis....sila jeleh.....=)
ekceli nak update gambo tentang gotong royong yang cheqna cakap pada hari khamis tu..ala dalam n3 cheqna yang tajuknya fengsan tu...tapi nak upload gambo sangatla mencabar...jadi...kiv dulu ye....
ermmm...anda sedang buat ape????keje ye???cheqna plak sedang beradu sambil peluk bantal golek nih..al maklumlah cuaca jo'ong....bukan jo'ong citer korea ok..jo'ong means mendung.....
ermm...tak tahu nak mengarut apa ni......
daaaaaaaa

24 comments:

  1. jeleh ar cheqna..
    sini pun doh jo'ong jgk..jgnla kul 5 nnt ujang turun..basah jeruk la kekgi nok blk..

    ReplyDelete
  2. seronoknya berpelukan dgn bantal ye... huhu... kita keje kat opis ni...

    entry terbaru "diam bukannya tak sayang"

    ReplyDelete
  3. idah

    memang lening asal petang mesti hujan kan..
    doh repik molek r..beng laju2 ngat..=)

    ReplyDelete
  4. cheqna plak sedang beradu sambil peluk bantal golek nih.

    huhuhuhuh jeles ai...tau...

    ReplyDelete
  5. cheqna apply cuti ke? mmg Tganu dibagi cuti?
    ape pun enjoy ur Cuti ye dear~

    ReplyDelete
  6. ingatkan ape jo'ong tu tadi..mendung rupenye ye...

    kat shah alam ni..tak menentu td panas sekarang dah mendung la pulak...

    bestnye...cheqna baring2an sambil peluk bantal...

    ReplyDelete
  7. salam..
    berbanjir la jawabnya..
    jangan lupa mr black
    letak tinggi-tinggi
    nanti nak kena overhaul
    pulok masuk dek air enjinnya

    ReplyDelete
  8. eMMe
    kan cuti cheqna banyak lagi..jadi cuti lah...
    jap2 lagi kalau banjir BEKU la cuti tu....

    ReplyDelete
  9. ainnoraini
    sini pagi panas petang kompem hujan....

    ReplyDelete
  10. fieza79
    kat sini panas..hujan dan skang dah malam....gelap tapi tak hujan
    lalalalalalala

    ReplyDelete
  11. zulkbo
    alhamdulillah sepanjang cheqna duk kat sini kawasan umah cheqna belum pernah dilanda banjir...dan mintak jauh r semua tu.....=)

    ReplyDelete
  12. cheqna wei...
    cuaca mendung angkat baju ingatkan nak ujan ghupanya ...acah je.

    ReplyDelete
  13. org cuti tak leh cakap banyak dia lebih nikmat tidur heee

    ReplyDelete
  14. hamboiii..lamanya cuti. Jelessss memang jeless..


    *sedang berBW sebelum tido..

    ReplyDelete
  15. sue..
    hari ni pun still cuti...
    jelesla ok..=)

    ReplyDelete
  16. kak wan
    bu..sini tak main r acah2..memang betul2 hujan..=)

    ReplyDelete
  17. zeqzeq
    tak dok maknanya tido sokmo..
    huhuhuhuhu

    ReplyDelete
  18. azrina 0307
    sila teruskan jeles anda kak..
    hehehehe
    skang cheqna masih gak cuti =)

    ReplyDelete
  19. gismo82

    memang best mr papa...
    jadi...cutilah juga ye =)

    ReplyDelete

~ thanks sebab sudi tinggalkan komen.....sayang anda semua......~