Nov 28, 2010

~ kali pertama guna GPS...baso darak!!!!!!!!!!!!!~

salam semua
rindukan cheqna ke???lalalalalalala
hari ni kan...cheqna ada pogram kat setiu...kena bagi ceramah...yang beshnya tak tahu kat mana sekolah rhu sepuluh tu...
si wani pagi2 lagi dah tepon....cheqna bagitahu dia nanti sampai setiu cheqna kol dia balik...sampai sungai tong...cheqna memang tak nampak lagi jalan ke sekolah tu...wani kata ikut pantai..ok fine...ada orang tu kata sekolah rhu sepuluh kat lembah bidong..huh!!!banyakla dia punya lembah bidong...hahahahahaha...
sudah...memang langsung cheqna tak dapat imagine kot mana nak g rhu sepuluh..tiba2....ting!!!idea sudah mari...
menggunakan enpon nokia ku...ku buka gps....hahahahahaha..berguna jugak ko ye...alhamdulillah selamat sampai ke rhu sepuluh dengan selamatnya..memang cheqna tak pernah guna pun gps..padahal tak pandai
besh pogram yang wani anjur ni....banyak pengisian...peserta pun ok...lepas habis area kul 130pm..wani tak kasi makan nasi banyak sebab dia nak bawak makan ICT n SCT..atau nama saintifiknya ikan celup tepung dan sotong celup tepung...di tepi pantai yang indah dan hujan yang lebat...dengan teh o panas ( see..selera murah kan)..hahahahaha..sedap weh....
kul 3pm berakhir acara makan2 dan cheqna bertolak balik.....senyum..=)
hanya yang tahu tahulah nape cheqna senyum
sekian terima kasih....

8 comments:

  1. senyum la orang belanje...

    jawab cheqna baso darak tu menape?
    he,he...

    ReplyDelete
  2. ehehe k.sha pun tak pernah lagi try guna gps ni....sbb dok sesat lagi ni....tapi one day pasti guna..sbb tu beli yg ada gps..

    ReplyDelete
  3. Ingat dia sorg pakai Gps, saya pun belum ada lagi.

    ReplyDelete
  4. my little diary
    salam kembali
    baso darak tu macam jakun r...

    ReplyDelete
  5. abu muaz
    hehehehehe
    of coz
    baso darak tu macam jakun r...
    faham??huhuhuhuhu

    ReplyDelete
  6. ~asha~
    sangat berguna kak...
    tapi yang beshnya cheqna punya phone tu dibeli bulan 12 tahun lepas n skang baru cheqna pandai guna..muahahahaha

    ReplyDelete

~ thanks sebab sudi tinggalkan komen.....sayang anda semua......~