Nov 22, 2010

~ hallllllllluuuuuuuuuuuuuu~

salam
kembali bersiaran bersama cheqna..
wah..terasa lama tidak bersiaran ni....
sedang mencari kekuatan ni..
banyak nak story mory...nanti2 ye.....
menyetelkan apa2 yang perlu disetel dulu..
nanti kita jenjalan nak update k..
perghhh..ko bajet ko artis ke cheqna????
huhuhuhuhuhu
ok ok ok...cheqna tahu ramai yang rindukan celoteh cheqna...wah sekali lagi statemen perasan ni..
layankan jela....
ok.....kita jumpa lagi dilain siaran ye
daaaaaaa

28 comments:

  1. Salam cheqna anak mama...

    huhuhu.. lamanya cheqna menyepikan diri.. :)

    ReplyDelete
  2. cuti lame ke? ahkak pon baru hari ni update..pon sema, nak mencari kekuatan..

    chiyok² :p..

    ReplyDelete
  3. kita singgah pagi isnin ni. ape khabar cheqna? camner perasaan? dah ok?

    ReplyDelete
  4. cpt kumpul kan story mory...mesti best ni..

    ReplyDelete
  5. mg rindu pun celoteh cheqna... nanti story mory ye.. hehe..

    ReplyDelete
  6. mama
    salam kembali
    bukan menyepi ma..just mood untuk berblogging sudah hilang..huhuhuhuhuhu

    ReplyDelete
  7. azrina
    dok cuti2 eh kak...
    mood tak dok ekpung..
    huhuhuhuhu

    ReplyDelete
  8. NM02
    thanks sudi singgah
    cheqna ok je...
    makin ceria ni...=)

    ReplyDelete
  9. Lia
    uhuk uhuk
    ada gak ke???
    huhuhuhuhu
    ok begheh..=)

    ReplyDelete
  10. alaikumsalam..
    semoga cek na
    sihat2 selalu..

    ReplyDelete
  11. hamizah
    bukan cuti raya kak eh..
    malah je benonya ni...
    huhuhuhu

    ReplyDelete
  12. huhuhu artis la sgt kan..hahaha welkam back cheqna

    ReplyDelete
  13. zulkbo
    hehehehehe
    terima kasih
    alhamdulilllah..cheqna sentiasa sihat...harap2 cikzulkbo pun sihat sokmo ye =)

    ReplyDelete
  14. amy
    ye ke??
    ok..nanti cheqna celoteh sampai amy tak larat nak dengar ye..
    heheheheheh

    ReplyDelete
  15. marinahunny
    nok wat gane kak eh..gitulah starang..koya ekpun...
    mabuk air sejuk nih..hahahahaha

    ReplyDelete
  16. mier@merr

    hhahahahaha
    bagilah can kat cheqna ni
    =)

    ReplyDelete
  17. Weii....cepat - cepatlah tulis, ibu tak sabo doh, nak tau citer cheqna ni.

    ReplyDelete
  18. ajee

    bukan merajuk la....
    saje nak memujuk diri sendiri
    nak harapkan ajee memang tak leh harap
    huhhuhuhuhu

    ReplyDelete
  19. kak wan

    tulis mende bu???
    ce royak sket..
    hahahahaha

    ReplyDelete

~ thanks sebab sudi tinggalkan komen.....sayang anda semua......~