Nov 23, 2010

~ berjimba2 membawa hati yang terlara...~


salam semua
dari semalam cuba untuk mempublish n3 ini tapi hampa sebab line memang mendukacitakan diriku..jadi postponed la...
tapi hari ini tak kira..cheqna akan update sampai anda semua tak larat nak baca...wahhh bajet koya ni..hahahahaha
saje nak share apa yang cheqna buat hari jumaat bersamaan 19hb Oktober baru2 ini..cheqna kuar ngan buah hati cheqna....perghhhh..sensasi ni...
apa lagi..saksikanlah....

kami ke mana??ke sini ha...bajet nak naik kapal ala2 titanic gitu...bila lagi nak romantik kan????yela..dah lama cheqna berduka lara...
errr...tu bukan mr black cheqna ye...hahahahahaha

perbincangan dayang dayang yang ikut serta....

dayang..eh bukan..ni duyung....hahahahahahahaha nak berkayak

sudahnya cheqna naik mende alah ni...sebab kapal titanic dah karam..lalalalalala

cantik kan????tenang je masa berdating...lalalalalalalala

ni drebar bot yang cheqna naik...ganah weh...lap 619....hahahahahaha

tak de maknanya cheqna nak g bercinta.....cheqna kuar ngan ma..adik2 n tunang adik serta anak buah cheqna...kat Bukit Besi ni..besh......
dah..tu je...nanti cheqna update lagi
lalalalalalalala
woit woit woit ape ni pelangkung cheqna????cheqna tak tipu  la....tak de dating2 ni...kansel!!!!!!!!

31 comments:

  1. Salam cheqna...

    alaaaa..... mama dah banyak makan KFC tau... mama dah tahu trick cheqna tu!! :)

    ReplyDelete
  2. amboi seronoknyer cheqna kuar naik kapal..klu kapal titanic dah karam..naik kapal adik beradik titanic pun blehkan...hehhee

    ReplyDelete
  3. hamboi ingat btol2 naik titanic..!
    ok la tu kapal jgk..hehe

    ReplyDelete
  4. wah, sronoknye..kat mane ni?
    erm, syok kalau rilek² macam ni, boleh ilang srtees..

    ReplyDelete
  5. wah menariknye..tak pernah lagi pg situ..eheheh kena cuba ni..

    ReplyDelete
  6. mama
    ape plak kaitan KFC ngan trick cheqna ni ma???
    hehehehe

    ReplyDelete
  7. zaidah
    tu la...
    hehehehe
    memang besh sesekali outing with family
    enjoy..=)

    ReplyDelete
  8. azrina aka jaijina

    bukit besi kak eh..
    memang dosh...sejuk mata memandang..

    ReplyDelete
  9. nasib baik tak pinjam tunang atau suami org ..

    huhuhukkk

    ReplyDelete
  10. kak cik zaman kini byk makan kimia KFC sebab itu byk penyakit..

    dulu semua bakar dan rebus..
    ubi rebus ulam rebus keledek rebus..

    ReplyDelete
  11. kelakar la cheqna ni... suker perkataan koya. anak kazen saya suker guna. hehehe..

    ReplyDelete
  12. salam,
    wow!! bestnya.... dpt berseronok-seronok ye!

    ReplyDelete
  13. bukit besi ni makin cantik, tapi pelik tak ramai orang kat situ...

    kena sumpahan agaknya...

    ReplyDelete
  14. zeqzeq lagi
    sedap sngoti ubi kayu tu..cicoh ngan nyo...
    pose ni weh...huhuhuhu

    ReplyDelete
  15. NM02
    banyak lagi perkataan yang cheqna suka guna
    nape???kelakar ke??
    hehehehehe

    ReplyDelete
  16. ain
    betul doh kak
    sunyi sket..dok ramai ane orang..

    ReplyDelete
  17. salam cheqna...
    seronoknye cheqna..naik kapal..kak tak pernah lagi gi tempat cam tu..

    ReplyDelete
  18. Na naa (sedap nama itu),
    pesan Atok saya,
    "
    bila sudah habis pusing dunia lurah gunung tasik,(unutk kepuasan diri)
    bila ada masa dan wang, cuba mengadap ayah atau ibunda, tanya mereka ke mana agaknya mereka suka menziarahi..kawan2 atau sanak saudara uncle untie atau abang adik2?
    peruntukkan masa seminggu
    ikut kehendak mereka sementara ada masa dan tenaga..sementara kena ikat oleh suami..

    bawa jumpa teman sepermainan mereka(30/40tahun dulu..)
    bila mereka berjumpa bersalam berpelok bergurau bercerita zaman dulu2, air mata gembira akan jelas di mata mereka.

    ..cheqna akan mengalirkan airmata..

    lihat mereka gembira..sama sama berjenaka..mengenang telatah masing2..
    satu kepuasan bagi mereka.."

    ReplyDelete
  19. cheqna kena puasa ..
    isnin selasa khamis hhee bagi SLIM sikit

    hihikkkk

    ReplyDelete
  20. salam..
    nampok ganah betul
    drebar bot tu..?
    he he..

    ReplyDelete
  21. ainnoraini
    besh kak...
    berjimba2 la ngan kuarga..=)

    ReplyDelete
  22. zeqzeq
    uhuk uhuk..terbatuk2 saya baca awak panggil nama manja saya hehehehehehe
    alhamdulillah..itulah yang cuba cheqna buat..seringkali balik kelantan cheqna suka bawak ma jumpa kawan2 lama dia...
    segala kehendak or kemahuan ma akan cuba cheqna penuhi...
    insyaallah..

    ReplyDelete
  23. zeqzeq
    tak leh r kalu cheqna slim..nanti cantik..zeqzeq gak yang susah hati..
    lalalalalala
    larikzzzzz

    ReplyDelete
  24. cheqna, tgh lara hati ke?
    nape lara ni cheqna
    ayoh hiburkan hati yg lara
    jgn sedih jgn berdukalara
    hope cheqna okey...
    kalo ada pape, juz citer kat sini
    ramai yg nak share lara cheqna tu...

    ReplyDelete
  25. Wah..wah ke.., Bukit Besi..tu bandar Muktafibillah tu ke..jauh cheqna berjalan.

    ReplyDelete
  26. wow..nampak sangat tenang dan mendamaikan...

    ReplyDelete

~ thanks sebab sudi tinggalkan komen.....sayang anda semua......~