Oct 18, 2010

~ sedih ~

ada sesape nak pinjamkan bahu pada cheqna?????
sungguh..
sangat2 rasa nak menangis
sampai hati buat cheqna macam ni......

24 comments:

  1. awaitnya cheqna kite ni sedu sedan? alaaaa, tak rock lah camni..

    nak pinjam bahu ye? boleh sampai tak kalau kirim dalam on9 je? hehehehe..

    ReplyDelete
  2. lor bakpe pulok ni...

    ada org kenak ker?meh idah sekeh pale yer

    ReplyDelete
  3. Salam

    Kenapa Cheqna???
    Menangis laa kalau
    Menangis leh hilangkan stress

    ReplyDelete
  4. zeqzeq
    dush dush...
    cheqna memang ada hati pun..
    nak ke??
    lalalalalalala

    ReplyDelete
  5. azrina aka jaijina

    sob sob sedihla kak..
    bakpe orang wat gini..nak marah orang lain tapi orang lain jadi mangsa

    ReplyDelete
  6. pinjamkan bahu tak boleh .. pinjam kan bau boleh. nak ambil terus pun tak pe ! hehe

    ReplyDelete
  7. nape cheqna??? jagan sedih2..tak elok. be positive

    ReplyDelete
  8. pinjam bahu jauh..pinjamkan ruang dalam inbox email tu anytime...

    email la kalau rasa nak mengadu berkongsi...

    k!

    nikhakimah@yahoo.com

    ReplyDelete
  9. Novem nanti, i tukarkau u ke pendalaman tok batin huhuk

    ReplyDelete
  10. al lavendari

    huhuhuhuhu ayahanda..
    bau masyam r..
    x mo r..
    lalalalalala

    ReplyDelete
  11. yan
    entah kak
    kadang2 rasa terkilan gak...
    orang lain punya penangan orang lain pulak terima padahnya...

    ReplyDelete
  12. queen
    so sweet..
    thanks dear....
    appreciate it..

    ReplyDelete
  13. zeqzeq
    sadap u!!!!!!!!!!!!
    x mo kawan...
    huh!!

    ReplyDelete
  14. Ni kes merajuk ngan bos ke Na?

    kalo camtu, aku pun nak pinjam bahu jugok la... coz aku pun merajuk2 sakan ngan bos2 aku nih...

    diorg xbagi aku balik KL... Kenapa orang lain yang dapat???

    ReplyDelete
  15. afzan
    la...bakpe ye dok v tuko
    tu la mung..kije sungguh ngat..
    ye dok v r tuko sebab mung dedikasi kot..
    pjj lagi r ni...

    ReplyDelete
  16. Memang ah dia dok v sbb aku kan orang kecik jer... bapak sedara aku pun dok keje kat company nih... huhuhu...

    Bertapa lagi lah aku kat Penang nih.. Tapi sampai hujung tahun jer... Tahun depan berhijrah ke Company lain la pulok... InsyaAllah...

    ReplyDelete
  17. Tahun depan berhijrah ke KL la puloks...

    Bohsang doh aku duk di Penang nih...
    cukup lah 3 tahun...

    ReplyDelete

~ thanks sebab sudi tinggalkan komen.....sayang anda semua......~