Oct 1, 2010

~ misteri ni..~

salam semua
cheqna dilanda kemisterian ni..
wah..tetiba bahasa chena cacamarba
ekceli...cheqna tertanya2 siapa sebenarnya jejaka ni....wah..jejaka ke???hehehehehe
adakah ahli nujum???bomoh???dukun???pawang?????
kenapa cheqna berkata begitu???
sebabnya ni ha...


macamana jejaka ini boleh tahu cheqna makan nasi goreng pagi 27/9/10 tu????pelik ni.....

suratan atau kebetulan?????

46 comments:

  1. entah2 jejaka tu depan cheqna jer, tapi cheqna yang tak pernah perasan kemunculan dia...

    hahaha...sudaaaaaah!!!

    ReplyDelete
  2. ntah², jejaka itu adalah budak opis cheqna, manelah tau kan..tak pon kekasih lame cheqna, hehehe..jgn sentap ye..

    ReplyDelete
  3. cheqna peminat misteri kah? mane tau, jodoh adalah org yg berhampiran sekeliling kita...kui..kui..kui...

    ReplyDelete
  4. ain

    kak eh...jangan r gitu...pucat owh gigi cheqna ni...
    dok au r kak piye...malah ane nok mikir...

    ReplyDelete
  5. maslinamansor
    banyakla secret admirer...huhuhuhuhu

    ReplyDelete
  6. azrina aka jaijina

    budak opis????mungkin tidak...
    kekasih lama????
    mungkin tidak jugak??
    kekasih baru????lagilah tak de makna coz im single..
    sentap???tak de lah
    sape erk???

    ReplyDelete
  7. ashie023
    lebih dari misteri nusantara ni
    hehehehe
    misteri belantara hahahahahaha

    ReplyDelete
  8. eMMe
    ntah la kak..
    memang dr fadzilah kata cam tu tapi dok tahulah kak..
    memang misteri ni..
    hehehehehehe

    ReplyDelete
  9. mankuchai
    ke abang man ni???
    ha..baik ngaku..
    hahahahahahahaha

    ReplyDelete
  10. fieza79
    akak tolong siasat erk...
    hehehehehehe

    ReplyDelete
  11. zeqzeq itukah????

    dia sering berada di mana2... hehehe...

    ReplyDelete
  12. Salam Cheqna,

    secret admirer lah tu.. tapi pelik gak ek..

    ReplyDelete
  13. ayoyoyo...
    sangat menakutkan..

    kalau kaklinda rasa tak selesa
    ada org perhatikan kita camtuh

    wahai jejaka zeqzeq..

    silalah munculkan diri anda..

    cheqna nak belanja nasi goreng !

    ReplyDelete
  14. uishh.. cheqna ada secret admirer kot.. siap tahu mkn apa ni.. hehe

    ReplyDelete
  15. misteri tu Na... cuba try carik jawapannya... hehehe
    Nanti dah jumpa... bagitau erkk :P

    ReplyDelete
  16. Salam,

    ha..suspen ni Cheqna...ade yang mengintai ke ape ni Secret admire?..huhu...siasat jgn tak siasat

    ReplyDelete
  17. Yan
    memang pelik...
    camana dia boleh tahu cheqna makan nasi goreng erk....
    huhuhuhuhuhu

    ReplyDelete
  18. Linda

    setakat ni takdela rasa tak selesa..
    cuma tertanya2 camana dia boleh tahu???
    errr..betul..kalau memunculkan diri cheqna banjer nasi goreng dan sila bayar sendiri..

    ReplyDelete
  19. hamizah
    entah kak
    cheqna sendiri tak pasti..

    ReplyDelete
  20. afzan
    biasa ko yang suka jadi penyiasat kan??
    ape kata ko siasat n then ko bagitahu aku
    upah???ala..belakang tabir kita citer
    huhuhuhuhuhu

    ReplyDelete
  21. SALAM,
    LF PUN TAHU ADA ORANG TU MAKAN NASI GORENG ! MACAM MANA TAHU? MELALUI N3 NI LAH !

    ReplyDelete
  22. wah maknanya ada secret admirer tu..
    peewiitt..

    ReplyDelete
  23. mawar berduri
    tak tahu nak siasat camana
    memang saspen ni
    hehehehehe

    ReplyDelete
  24. luah fikiran
    memangla LF tahu sebab cheqna dah bagitahu
    ni masalahnya cheqna tak de bagitahu pun
    camana dia tahu erk????

    ReplyDelete
  25. lulu caldina
    secret admirer???
    wahhhhhh
    ntah ye ntah tidak..
    empunya diri tu tak menonjolkan diri....=)

    ReplyDelete
  26. ala--20 kali tembak MAYA..satu mesti kena..
    test test..123

    ReplyDelete
  27. Salam Cheqna,

    Pernah nampak nama ni di blog Kak Cik..

    Kak Cik kenal dia kot...

    ReplyDelete
  28. Salam,
    Waaaaaa misteri ZZ timbul kat sini ke? huh! biar betul ZZ ni, tak kan skodeng CheqNa kot hu hu hu...

    ReplyDelete
  29. zeqzeq
    ala..sah2 nipu tu...
    cheqna dok caya...
    huh!!!
    baik royak sapo diri anda???
    andakah anda berada di sekeliling cheqna????

    ReplyDelete
  30. marinahunny
    mende kak??
    dok debo pom...
    huhuhuhuhuhuhu
    dug dag dug dag...

    ReplyDelete
  31. azrina 0307
    wah kak..
    lama menghilang..
    err..ikut komen yang kakcik bagi tu katanya ini jejaka r..ada dimana2..
    habis camno??

    ReplyDelete
  32. drsinga
    soalan itu biarla zeqzeq yang jawab..
    cheqna tak tahu nak jawab camana
    (sambil kedip2 mata tersipu malu)
    lalalalalala

    ReplyDelete

~ thanks sebab sudi tinggalkan komen.....sayang anda semua......~