Oct 11, 2010

~ jom relaks..tangani stress anda..~

salam semua
erm.....nape kuar gambar tu???
ekceli gini...
cheqna fikir staf2 kat opis cheqna dah banyak menyumbangkan tenaga masa dan usaha demi membereskan kerja2 yang sentiasa menimbun..memberikan komitmen yang terbaik dalam apa jua program opis..jadinya sebagai penghargaan cheqna menghadiahkan percutian ke cameron highlands selama 3 hari 2 malam...ahakss banyakla duit cheqna nak hadiah bagai ni....duit jabatan la..cheqna tukang menghabiskan je....hahahaha
dah buat paperwork semua..cadangnya akan pergi pada 21hb Oktober dan balik pada 23hbOktober ni..
saje nak release tensen....bagila staf2 sedut udara luar sket...ni asyik sedut tasik kenyir je...mana aci...hehehehe tak pun dok sedut 'perfume' kuala berang je...kesian la...hah???'perfume' kuala berang tu apa???bau t**i getah la.....nasib baik cheqna duk lam ekon..tak la bau sangat..hahahahahaha
minggu ni cheqna kena setelkan apa2 yang patut la..pengangkutan..penginapan...duit saku...bla bla bla.... insyaallah..kalau staf2 hepi...cheqna pun hepi..at least ada gak penghargaan pada mereka yang bertungkus lumus bekerja...bulan 11 dan 12 ni standby banjir plak....jadi...jom releasekan  tension anda dulu....
ekceli...bulan 10 ni hujung minggu cheqna penuh....jumaat ni ada pogram mesra rakyat...opis cheqna kena handle sukan rakyat..minggu satu lagi nak g cameron..minggu lagi satu pogram bersama warga emas...awal minggu bulan 11 pogram kaunseling komuniti plak...ermmm.dah namanya keje kan???
penat ke baca n3 cheqna??hehehehehe...cheqna rasa anda semua lagi busy kan????tapi gitulah...kejekan yang mana rasanya penting...time rest...memang rest betul2..tak main2 hehehehehehehehe

26 comments:

  1. bes nya
    baiknya bos..mcm cheqna ni

    ReplyDelete
  2. Salam,

    Wah ok la tu,bagus cheqna ni he3..mesti staf cheqna suka...ehh ganu udara tak segor ker he3?

    ReplyDelete
  3. Salam Cheqna,

    last time akak p Cameron in 2005.. Plan nak g lah.. best kan .tp now Cameron dah tak berapa sejuk dah..

    ReplyDelete
  4. Salam Cheqna..

    hujung minggu ni, mama akan berada di Impiana, Cherating. Datanglah berjumpa mama kat sana (kita jumpa kat tengah2 la kiranya...) :)

    ReplyDelete
  5. salam ziarah

    untung ada bos mcm cheqna ni
    barulah ank2 buah leh bg komitmen
    yg terbaik ms keje kalo dpt 'release tension' mcmni ~

    ReplyDelete
  6. dh lama x g b'cuti....
    cheqna bw kita skali bleh??
    hahahahaha

    ReplyDelete
  7. salam..
    selamat bercuti..
    beatnya sejuk kan?
    bawak baju tebal..
    mandi air suam..
    muahhhh..he he
    jangan lupa beli
    teh hijau..murah!

    ReplyDelete
  8. rozita
    ala kak..kita manusia ni kadang2 perlu gak rasa dihargai kan???
    hehehehehe

    ReplyDelete
  9. mankuchai..
    ganu bukan dok segor abang man weh..cuma banyak ngat sedut bau tahik getoh..tu yang mabuk je ni..hehehehehehe

    ReplyDelete
  10. yan
    cheqna last g tahun 2008...
    masa tu cakap still kuar asap lagi dari mulut..hehehehe
    banyak sangat pembagunan kot kak...

    ReplyDelete
  11. kakcik
    ala mama..cheqna full r ngan pogram weekend ni..
    selamat berjalan2 ye ma...=)

    ReplyDelete
  12. manje

    betul..kuar makan angiin ngan family lain..ngan kengkawan opis lain kan...
    moga2 tak de halangan la

    ReplyDelete
  13. zulkbo
    salam
    owh..ok ok..teh hijau ye????
    ade ke teh kale lain ni??
    lalalalalala

    ReplyDelete
  14. selamat bercuti cheqna. Nanti bawa balik la ole2 dr sana. Leh buat GA... :)

    ReplyDelete
  15. syiok nya leh rileks release tensen di cameron highlans...! nnt jgn lupa ole2 ye..hehee

    ReplyDelete
  16. sambil tu letak juga acara DATING ..atau dua proposal dating dan sedut udara ..
    acara bebas malam hari heee

    ReplyDelete
  17. zeqzeq
    awk nak ajak cheqna dating erk???
    lalalalalalalalala

    ReplyDelete
  18. sesak napas..huhuuuhuhu...samela cheqna..busy..sampai domam2 nieyh

    ReplyDelete
  19. queen
    take a rest k...
    badan kena jaga..
    sian yabang tu..

    ReplyDelete

~ thanks sebab sudi tinggalkan komen.....sayang anda semua......~