Oct 4, 2010

~ inilah detiknya~

salam semua
hari ini 4 Oktober 2010 jam 8am...cheqna akan ke marang dan dari Marang driver akan ambil untuk ke destinasi cinta..eh tak tak..ke KL la...dari rumah ke marang pun driver datang amik r....driver cheqna sayang cheqna...dia tak akan biarkan cheqna drive..muahahahahaha ayat poyo...
area kul 9am dijadualkan bergerak ke KL...kami menginap di Bangi..urusan penginapan ni Kak Siti Dungun yang adjust....so cheqna tunggu sampai je la karang..malas nak tanya stay kat mana....yang tahu area bangi r....
kami pergi ber4...hulu trg..marang..dungun n stb p marang...menghadiri Persidangan Pegawai Psikologila yang bakal diadakan di PICC pada 5-6hb...
ikut jadual ada ucapan dari mantan PM iaitu Tun Dr. Mahathir..tapi rasanya tak jadi kot sebab Tun kan kat Melbourne skang...get well soon Tun....
ermm..oklah...cheqna harapkan sahabat2 semua mendoakan perjalanan cheqna dan rakan2 yang lain dipermudahkan dan selamat..amin..
bagi sesape yang nak ajak cheqna date tu boleh telefon number 01997 tut tut tut nombor yang anda dail tiada dalam perkhidmatan...terima kasih....lalalalalalalala
daaaaaaa.....

20 comments:

  1. tot..tot..totttttt
    ehh..terkentut plak !

    hahahaa

    ReplyDelete
  2. selamat pegi dan selamat kembali ke teganu nan tercinta..

    ReplyDelete
  3. semoga perjalanan cheqna selamat pergi n balik.

    syukur ada driver yang sayang, tak payah susah2 nk drive dah kan kan

    ReplyDelete
  4. Selamat jalan cheqna..hati2 di jalan raya...

    ReplyDelete
  5. salam pagi
    kpd kak siti..ala akak yg jadi..dot dot.. tu.. kakak angkat saya juga heee
    selamat "jgn tidur dlm dewan yerr..

    ReplyDelete
  6. moga selamat perjalanan cheqna...! wahh moga suma berjalan dgn jaya nya..hehe

    ni keja + mkn angin ni...best..!

    ReplyDelete
  7. owh, on the way lani..harap² selamat sampai dan selamat kembali ye..kim salam kat org² PICC ye..dah dekat ngan PICC tu leh singgah umah kakak ipar, hahaha..

    ReplyDelete
  8. linda
    woi woi woi
    ape ni kentut kat sini..
    tak senonoh r akak ni...kentut jauh2 r....

    ReplyDelete
  9. idah
    ok thanks idah..
    alhamdulillah dah selamat perjalanan pergi tunggu perjalanan balik r...

    ReplyDelete
  10. ciknoor

    untung badan...hehehehehe
    amin...terima kasih...=)

    ReplyDelete
  11. gismo82
    alhamdulillah
    dah selamat sampai...

    ReplyDelete
  12. zeqzeq
    cheqna tidak akan percaya pada taktik saiko mu itu
    lalalalalalala

    ReplyDelete
  13. fieza79
    amin...
    thanks kak
    alhamdulillah dah selamat sampai...

    ReplyDelete
  14. azrina aka jaijina
    malu r..
    skang dah selamat sampai=)

    ReplyDelete
  15. hamizah
    sah2 g sogo tadi kak oi...
    hahahahahahaha

    ReplyDelete
  16. ~asha~
    oo dapat erk kak..
    cheqna tak dapat lak msj akak
    line busy....

    ReplyDelete

~ thanks sebab sudi tinggalkan komen.....sayang anda semua......~