Oct 7, 2010

~ home sweet home ~

salam semua
semalam lepas habis seminar...area kul 6pm...kami gerak dari PICC balik ke Trg..alhamdulillah perjalanan berjalan ngan lancar...kul 730pm kot kami berhenti kat petronas mana erk..ada paya serai punya tempat makan...g toilet..isi minyak..membeli kudapan sedikit sebanyak..n teruskan perjalanan
kul 845 kami berhenti kat gambang...solat n makan...area 930pm teruskan perjalanan tanpa henti lagi..turunkan kak siti kat ketengah jaya..kul 11pm sampai kat ketengah jaya tu...
dan cheqna plak sampai umah tepat jam 12malam...sampai...bersihkan diri...x cakap banyak terus kuak lentang gaya bebas...
alhamdulillah..pagi ni bangun kul 645am..solat subuh...terus kuarkan barang2 yang perlu dibasuh..kemas umah...n skang nak berjalan2 la....aape????bukan berjalan2 di alam nyata..berjalan2 di alam maya la plak..hehehehe
secara keseluruhan..seminar tu memang besh...ada prof emeritus koo khay kim....cheqna suka tengok dia...bila la nak cerdik macam dia...ada the iron lady of malaysia..datuk maznah hamid (patutnya slot bersama Tun Dr Mahathir..tapi Tun tak sihat kan)...belajar hipnosis paling besh....
erm...banyak kisah besh tau...ramai tul junior2 cheqna..alhamdulillah....rezeki mereka...
erm...ape??date???tak de maknanya...
hehehehehehe
ok..nak jenjalan..daaaa....

30 comments:

  1. wahh...
    dah sampai rumah..
    nampaknya kena bukak kedai dobilah..
    ahaks

    jmpa mamat jejaka misteri tuh tak ?
    elehh..
    mamat tuh takut nak jumpa awak
    kedukut kaans..

    hahaha

    ReplyDelete
  2. akak bace n3 cheqna pon macam dah penat, kuikui..wah, sonot ar boleh jumpe ngan 2 tokoh ternama itu, untung badan..

    ReplyDelete
  3. slmt kembali ke teganu nan tercinta
    wa seronok yek jln2..

    ReplyDelete
  4. penat nmpk tu..hehee lps balek tu sure tido tak sedar diri...hehe

    ReplyDelete
  5. salam..
    emmm..dah sampai erk?alhamdulillah..
    petronas kat bentong tu erkk?cekik darah reganya di sini..saya dah lama tak makan sana..

    ReplyDelete
  6. Selamat Kembali ke alam maya

    syukur perjalanan nyer selamat

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah...selamat sampai umah sudah..

    ReplyDelete
  8. Hmmm..
    Cheqna dah sampai umah dah..cepat nah? Nape tak ambik cuti sambong jalan - jalan n makan - makan .
    Disepanjang perjalanan balik tu.. cheqna tak kena ujan ke ..

    ReplyDelete
  9. sogo p berapa kali...? :)

    *baby mas, mak n hubby tak kasi bawa gak. :(

    ReplyDelete
  10. whoaaaa seminar ..
    dan sambil2 tuh makan anginlah kan..best best...aku ske kalu pegi seminar ke, kursus ke kalau kat luor...

    welcome back cheqna.

    ReplyDelete
  11. Salam....

    Kuak lentang gaya bebas..... hmmm.... cam chekdee gak lah tu.....bila lama tinggalkan rumah...... tilam bantal lah yang paling dirindui.........

    ReplyDelete
  12. alaa...cheqna, tak dpt jumpe kite di alam nyatakan...hurm...InsyaAllah kite jumpe lain kali, kot2, me nak ke Terengganu plak ke....mane tau kan...ade jodoh kite bertemu...

    ReplyDelete
  13. prof KKKim best kan???
    .
    .
    chopp... ko belajar hipnosis ni..nak pukau sapa??

    ReplyDelete
  14. linda
    ala...takdela sampai perlu bukak kedai dobi kak...
    mamat tu???
    huh!!sah2 tak de makna kak..
    lagipun cheqna ni takut nak kuar dengan orang yang tak dikenali...kang diculiknya i yang gebu gebas ni..sape nak jawab??lalalalalala

    ReplyDelete
  15. azrina aka jaijina
    maunya tak penat kak..
    otw g dok tido
    otw balik pun dok tido..
    huhuhuhu
    tapi memang besh...

    ReplyDelete
  16. fieza79
    op coz kak..jangan cakap la..hehehehehe

    ReplyDelete
  17. zulkbo
    ye kot kat bentong..
    tu r..pernah gak makan sekali kat situ memang mahal yang amat....
    ni beti sebab isi minyak n isi toilet je..hehehehehe

    ReplyDelete
  18. ainnoraini
    sudah semestinya kak
    sangat penat tapi sangat menyeronokkan =)

    ReplyDelete
  19. gismo82
    alhamdulillah..
    ye mr papa
    dah selamat dah..=)

    ReplyDelete
  20. kak wan
    ala bu..datang ngan kenderaan jabatan susah r nak holiday bagai ni
    lagipun ada mak buyung yang join sekali....=)

    ReplyDelete
  21. mas
    sekali je...
    oh ye ke...means danish masih stay ngan mak ayah mas la ni???

    ReplyDelete
  22. ashie023
    mmg besh tamboh lok lama doh dok g KL ekpon...
    thanks =)

    ReplyDelete
  23. chekde

    tidak syak lagi..
    hehehehehe
    nikmat kan dapat tido atas tilam sendiri.
    hehehehe

    ReplyDelete
  24. zana
    wsalam zana..
    rindu cheqna ke??
    hehehehehe

    eMMe
    akak jangan lupa bagitahu kalau nak datang sini ye =)

    dr singa
    belajar hipnosis sebab tu salah satu bidang tugas saya..=)

    ReplyDelete

~ thanks sebab sudi tinggalkan komen.....sayang anda semua......~