Oct 24, 2010

~ bola ~

salam
dah lama tak tengok bola..means perlawanan antara negeri2 nila...ala..piala malaysia ke..ape ke...kali last tengok masa trg menang atahun 2001...
dan malam tadi..tergerak hati tekan 801..tertengok perlawanan antara kelantan ngan kedah..ape??ingat cheqna tak layan bola ke???ala setakat indra putera..hairudin,akmal rizal,sape lagi erk...wan rohaimi..dan sape2 jela yang main bola tu....cheqna kenal r....hahahahahaha
cuma pelik r..nape masa pemain2 menyanyikan lagu negaraku atau lagu negeri masing2 kena letak tangan kat dada????err...ko memang ketinggalan zaman cheqna oi......
bukan ke masa lagu negaraku dimainkan kena diri tegak?
ke cheqna memang out of service ni????
hehehehehehehe
pepun tahniah pada kelantan..yihhhaaa..negeri kelahiran ku tu...lalalalalalalala
kakiku punya nota : masa negaraku kena tegak..masa azan berkumandang tak de plak macam tu......

6 comments:

  1. pesan kawan akak, kalau tengah azan jangan baring, nanti bila meninggal jenazah kita jadi berat...

    huhuhu....

    akak dah lama tak tengok bola sbb takde geng nak jerit GOLLLLLL!!!, hubby akak tak minat....

    ReplyDelete
  2. salam..
    entahlah..terikut
    cara pemain bola barat la nih??

    ReplyDelete
  3. kunun2 nak bagi semangat aura dr lagu tu masuk terus dlm hati kot..ekekek

    ReplyDelete
  4. gomo kelate gomo! haha

    (tak larat nak layan orang kat rumah nih beria)

    ReplyDelete

~ thanks sebab sudi tinggalkan komen.....sayang anda semua......~