Sep 5, 2010

~ sesuka hati ~

salam
hari ke26 pose..
minggu2 terakhir pose..
kat opis pun duk sibuk mainkan lagu raya
jadi hari ni sambil dengar lagu raya cheqna akan update blog..jalan2..cantikkan blog..wah gitu..
hehehehehe
kat umah line "laju" sangat..so nak buat semuanya hari ni..
tungguuuuuuu
err...keje opis yang urgent dah siap..pas2ni nak g usha kes dibaham ayaha kandung yang ngok ngek plak..
tungguuuuuu

6 comments:

  1. cheqna kat umah ke kat ofis ni?

    ermm nanti jemput la dtg ke umah mentua akak kat teluk ketapang ye..raya ke8 @ 17 sept 2010.....ada kenduri kawin adik ipar...

    ReplyDelete
  2. Selamat bertugas Cheqna....

    Selamat Hari Raya beberapa hari lagi.. :)

    ReplyDelete
  3. kakcik
    terima kasih
    selamat hari raya jugak untuk kakcik =)
    maaf zahir batin

    ReplyDelete
  4. salam,

    owh yer tganu keja ari ni he3..semua orang sibuk shoping cheqna..

    ReplyDelete
  5. mankuchai
    tau dakpe
    dok aci nih..
    nok shoping gop..

    ReplyDelete

~ thanks sebab sudi tinggalkan komen.....sayang anda semua......~