Sep 23, 2010

~ perhatian..pengumuman penting!!!!!!!!!!!~

salam semua
dengar sini orang2 kampung..eh tak tak...hehehehe
semalam sembang ngan cik dah n kak rina...diorang suggest suh wat gathering tuk blogger trg n part paling besh suh cheqna jadi ketua kelas ...
jadi macam besh jugak kan..
jadinya cheqna nak mintak pendapat dan pandangan terutamanya blogger yang ada kat Trg la..pada mana2 blogger lain yang berminat nak join pun boleh gak..tak salah...
so ape lagi..sila la bagi pendapat anda semua
cheqna tunggu...

40 comments:

  1. Kalaulah kebetulan mama ke sana pada waktu tu, bolehla mama join sekali, kan? :)

    ReplyDelete
  2. baru jadi ketua kelas
    dah giler kuasa
    ekeke

    Insyallah..
    jika kena masa dan waktu yg tepat
    saya pon nak join .

    ReplyDelete
  3. ye ye org kapung dengar ni hah..
    hahha akhirnya cheqna sudi gak erk terima suggest cik dah yek..

    buatla pape yg ptt cheqna..kalu ada masa terluang boleh pakat2 join blaka..

    ReplyDelete
  4. ramai ekk blogger terengganu?
    huhuhu... kalo me leh join gathering tu...Insyallah...

    ReplyDelete
  5. dh dgr ni...alahhh kita utara sini...jauh larr nak join2...huhu

    ReplyDelete
  6. mcm best juge...nak join jugak..hehehe tp malu hahaaha

    ReplyDelete
  7. olohhhhh... hok duk ganu jer???? klu org ganu hok duk kuantang nih dok leh ker?? cheqna mmg pilih bulu.... dok aci... huhuhuhuhu!!!

    ReplyDelete
  8. nak nak
    aritu asha nak buatkan tapi terbuat la...time tu byk sgt program jbtn...

    cheqna buat ye...tq tq...i akan involve dan perkenalkan ramai lagi kawan bloggers pantai timur...

    tetapkan tarikh dulu ye...

    ReplyDelete
  9. kakcik
    boleh je mama...lagi suka tau..hehehehe

    ReplyDelete
  10. Linda

    ketua kelas r kena gila kuasa..macam akak tu kuasa gila muahahahahaha
    ok...begheh

    ReplyDelete
  11. daya
    nanti kalau cheqna g cameron cheqna bagitahu daya ok

    ReplyDelete
  12. eMMe

    meh r kak...
    tak sure r ramai ke dop ni...

    ReplyDelete
  13. fieza79

    jom r kak boleh melawat trg sekali hehehehe

    ReplyDelete
  14. zue
    muhahahah
    pilih bulu ke kak??
    wape ya sekilo???
    hahahaha

    ReplyDelete
  15. wah², bile tu nak buat cheqna..kalau kene ngan gaya dan masa, boleh akak join jugok,..tingin nak jumpe kawan² alam maya ni..

    ReplyDelete
  16. buat kat perhentian.....kalau ramai2 dapat murah...heee..itu jam..nik pun teringin ke sana..heeee

    ReplyDelete
  17. bestnye...tapi jauh la pulak...kite kat shah alam...

    ReplyDelete
  18. oooo...buatlah...bile2 tuh kabo ke ambe atek...ambe g lah kalu xdok gape...bereh boss...

    ReplyDelete
  19. Salam hari jumaaat mubarak..
    moga anda sihat sekeluarga..
    ..ingatkan tadi nak buat
    pengumuman cheqna nak kawin
    ke bertunang..he he





    جزاك اللهُ خيراً

    ReplyDelete
  20. Salam Cheqna,

    kalau dekat sure akak dah join..best gak kalau dapat makang nasi dagang..

    ReplyDelete
  21. salam,

    elok juga tu dapat meningkatkan ikatan ukhuwwah sesama rakan maya jua..

    ReplyDelete
  22. asha

    ok kak..insyaallah..cheqna akan cuba cari tempat dan waktu terbaik
    thanks kak =)

    ReplyDelete
  23. azrina aka jaijina
    cheqna sedang usha tarikh dan tempat menarik ni
    nanti cheqna akan info

    ReplyDelete
  24. queen

    oouhh ok ok..boleh dipertimbangkan itu cadangan =)

    ReplyDelete
  25. ainnoraini

    kalau cuti lelama tentu akak boleh join kan???

    ReplyDelete
  26. KL??
    susah plak yang kat ganu ni nak g KL hehehehe
    insyaallah nanti kalu ada kelapangan kita jumpa k =)

    ReplyDelete
  27. zulkbo
    salam..
    uhuk uhuk...ala...calon lum ada
    nak wat pengumuman camana...
    huhuhuhuhuhu

    ReplyDelete
  28. yan
    wsalam..
    jom r nak join..
    nasi dagang???memang besh =)

    ReplyDelete
  29. penjejak maya

    alhamdulillah..itulah niat cheqna
    harap semakin erat dengan pertemuan yang bakal dilaksanakan ini
    amin...

    ReplyDelete

~ thanks sebab sudi tinggalkan komen.....sayang anda semua......~