Sep 2, 2010

~ menghadapi kesukaran ~

cheqna susah untuk tambah bloglist skang
harap maklum
tapi nak tanya gak..
nape erk??
ada sesape leh bantu??
bila cheqna add list tu kan..cheqna masukkan alamat blog pahtu senyap je tak de pape respon..
nape???
jadi maaf banyak2..bukan cheqna sombong tak nak tambah url anda yang baru berkenalan ngan cheqna.. cheqna memang tak dapat buat skang ni tak tahu nape..
maaf ye

33 comments:

  1. tapi kan..masa nak tidur tiada kesukaran tak?

    ReplyDelete
  2. mek dah stopkan dulu add bloglist..yang skearang ni pun komen kat blog diorang..berapa kerat je buat kunjungan balas.. ahahahaha...

    boleh kira dgn jari siapa je datang komen blog nik tu..ngee

    ReplyDelete
  3. ayahanda lagilah butanya tentang komputer ni .. kalau bantu nanti, takut jadi tikus membaiki labu pulak.
    tak naklah jadi tikus !

    ReplyDelete
  4. liliyuli

    oh tidak...
    alsan itu tidak boleh diterima sama sekali

    ReplyDelete
  5. al lavendari

    ayahanda..kalau macam tu baik tak payah..hehehehehe

    ReplyDelete
  6. salam,

    bila cheqna add list tu kan..cheqna masukkan alamat blog pahtu senyap je tak de pape respon..<--- dah tekan save ker bila dah letak url tu?

    1-klik kat widget blog list.
    2-bila klik ada keluar add by url dan blog i am folowing tak?
    3-boleh pilih mana satu la,kalu pilih blog i am following cheqna just klik add jer.kalau pilih add url,just masuk url pastikan http://namablog... dah dimasukan dan tekan save.

    4-Kalau tok jadi jugok,tak tahu la..sebab setting lagu tu jah...

    ReplyDelete
  7. mankuchai

    cheqna wat doh gitu...dok jadi gop..becila..

    ReplyDelete
  8. cheqna..awat bila masok blog ni pun ade yg wijet ape ntah..kotak kecik tgh2 blog cheqna turrr huhuu..cam kejap ade kejap ilg

    ReplyDelete
  9. tok jadi jugok!!!

    cuba cheqna tukar setting jadikan show 5 jah blog tu,nanti akan display 5 jah dulu,tapi masih boleh lagi klick untuk nak tgk blog yg lain...sapa yang buat entri baru akan akan doh list pertama...yg jarang update blog,akan otomatik dok bowoh..

    ReplyDelete
  10. aleeya

    ape kak????
    mende tu akan kuar sekejap je kan??
    photo removes ke pebende ntah..
    ntahla kak..blog ni dah mabuk air sejuk kot

    ReplyDelete
  11. salam..dh maksimum 300 tue..kne buat pencucian mane yg tak aktif lagi atau ader cari lain dr gugel rasanya huhuhuh

    ReplyDelete
  12. pernah gak jadi cam tu.. tak tahu laa kenaper.

    ReplyDelete
  13. ermmm kalo dah add..tapi kita add lagi maybe tak pasan..tak leh la kot....kalo keadaan begitu...sbb pernah terjadi...

    try klik 2 kali ke..

    ReplyDelete
  14. bakpe plok jadi gitu??? akak add dlm bloglist bulih jer...

    ReplyDelete
  15. Salam..
    nampak gaya Man Kuchai
    dah terang apa yang saya
    nak tolong..jadi selainnya
    saya tak tahu masaalah itu
    melainkan saya tengok komputer
    anda..

    ReplyDelete
  16. as-salam Queen tak ajak berbuka puasa, ker..mana tau ramai buat kunjungan balas,, huhuu

    ReplyDelete
  17. as-salam Queen tak ajak berbuka puasa, ker..mana tau ramai buat kunjungan balas,, huhuu

    ReplyDelete
  18. selalunya kalu dok leh tu sbb list blog tu ada doh dalam list kita....

    sbb lain dok tahu la pulok....

    ReplyDelete
  19. zulkbo
    hanya ada 1 cara je setelah cheqna menerai tadi iaitu dengan mengklik pada blog i follow..kalu nak add memang tak dapat..tak tahu nape

    ReplyDelete
  20. kak zue
    2 yang cheqna bengongan ni
    cheqna mabuk air sejuk ke blog ni??
    hehehehe

    ReplyDelete
  21. zeqzeq

    queen r kena jawab kan??bukan cheqna kan kan??
    hehehehe

    ReplyDelete

~ thanks sebab sudi tinggalkan komen.....sayang anda semua......~