Sep 20, 2010

~ maaf...bukan niat cheqna..tapi....~

salam semua
cheqna dah amik keputusan..
keputusan yang mungkin akan buat cheqna meroyan...
tapi demi untuk puaskan hati semua dan juga adil pada semua
cheqna dah betul2 nekad...
cheqna hanya akan update serta kembali berblog setelah mood rajin benar2 kuat meresap lam tubuh bdan cheqna ni
tak adil r cheqna update...teman2 tinggalkan komen tapi cheqna tak g pun jengah umah anda semua..
bukan takut gemuk coz memang dah gemuk pun bila g umah anda semua sebab kena makan kuih raya kan..hehehehehehe cheqna cuma memang tak excited sangat nak tercongok depan lappy or komputer dan berjalan2 serta meninggalkan komen...
serius...memang mood rajin itu belum datang..=)
doakan cheqna kembali stabil..hehehehehehhe
rindu anda semua
ntah2 cheqna ni esok berkepuk ngan n3 baru n tinggal komen n siap leh berkenalan lagi
huhuhuhuhuhuhuuhu

30 comments:

  1. Semoga mood rajin itu akan segera meresap ke dalam jiwa dan minda cheqna.... Amin... :)

    ReplyDelete
  2. hehehe...cheqna su lg la malas nak hupdate...

    ReplyDelete
  3. uwaaa, samelah kite pong..rase² macam nak setop aje belog buat sementara waktu..tp kesian pulak dorang rindu kat hakak nanti, wakakaka..

    ReplyDelete
  4. cheqna : nik tak kesah la cheqna...nik paham...setiap orang ada urusan masing2..kalau jarang2 tak berbalas tu nik paham sesangat...tapi kalau dah sebulan tak balas2 gak tu...ade tacing sikit la..heee...

    terusla berbelog....nanti lupe nak tulih ape..heee

    ReplyDelete
  5. alahai cheqna..aku pong ada rasa camtulah skrg.hahha..moga kembali mood rajin...

    ReplyDelete
  6. SALAM,
    RELEKS DULU CHEQNA. BILA ADA MOOD NANTI, JOIN BALIK. SEKARANG BOLEH LAH CHEQNA BERAYA LAGI. OPEN HOUSE PUN SEMAKIN BANYAK

    ReplyDelete
  7. Hehehe..knape bleh jd lagu tu?? Penyakit MALAS dh meresap ke dlm bdn ke???

    ReplyDelete
  8. nak cari mood kembali berblog ni mmg payah skit lepas kembali bercuti lama kan..

    ReplyDelete
  9. dasyattt tul virus yang serang cheqna skang neh....

    cepat cari penawar dia cheqna.....

    ReplyDelete
  10. kuntuman indah lagi berseri,
    berkembang mekar di aidil fitri,
    ucapan ku kirimkan pengganti diri,
    tanda ingatan tak lupa dihati...

    cheqna,
    Selamat Hara Raya aidilfitri,
    Maaf jika ada sebarang salah dan silap :)

    ReplyDelete
  11. Takpa cheqna,...yok mari habiskan dulu kuih raya ni lepas tu barulah rajin nak berblog.

    ReplyDelete
  12. ape pun cheqna, i'm still waiting u, wat come back! miss u laaa...

    ReplyDelete
  13. takper..
    tak kisah..
    ambil masa sendiri

    bila2 dah datang seru
    tak menang tangan nak tulis
    ahaks

    ReplyDelete
  14. azrina aka jaijina

    wah..ada ke yang rindu???
    lalalalala

    ReplyDelete
  15. sayangsayangibu
    mood raya dah lama menghilang =)
    ni memang pemalas punya orang

    ReplyDelete
  16. queen
    banyak nak dikongsi tapi malas hehehehehehehehe

    ReplyDelete
  17. ashie023
    rasanya sapa doh mood rajin ni..hehehehe

    ReplyDelete
  18. luah fikiran
    salam kembali
    open house???
    banyak yang cheqna tak dapat pergi ni..huhuhuhuhuhuhu

    ReplyDelete
  19. mawar berduri
    wah..lama menghilang pahtu siap pantun ye..
    sorrilah tak leh nak jawab pantun tu
    pepun cheqna jugak sama
    selamat hari raya maaf zahir batin =)

    ReplyDelete
  20. kakwan
    kuih raya???
    tak excited mana ngan kuih raya
    cheqna excited ngan ketupat pulut cicah sambal ikan...perghhhh

    ReplyDelete
  21. eMMe
    miss me??
    errrrr
    dah tak tahu nak tekan ape ni..tersipu2 malu nih..huhuhuhuh

    ReplyDelete
  22. Linda
    tu r kak
    kalu dang nulis...setambung r kekgi
    err sila rujuk danish ok =)

    ReplyDelete

~ thanks sebab sudi tinggalkan komen.....sayang anda semua......~