Sep 6, 2010

~ kenapalah...sabo cheqna sabo....~


boleh pakai ke apa yang ditulis ni???
bagi cheqna..boleh...boleh blah...
tolongla wei..kalu nak slow pun duk la sebelah kiri..jangan nak menyusahkan orang..
ko nak bergurau senda ke..nak beramas mesra..ko punya pasal...
tapi tolong duk lane kiri..
or..kena ubah
SILA KE KIRI SEKIRANYA ANDA INGIN LAJU

memang cheqna nak marah
kadang tu sengaja cheqna follow rapat mana2 kete yang berkelajuan 50km sejam yang duk lane kanan tapi memang tak reti...bukan pakcik2 or makcik2 tapi abang2 yang gagah perkasa...
dah bagi api pun wat mengong lagi
tau plak marah bila cheqna potong n terus duk depan dia n bawak lagi slow dari dia
mongoksss
ntah camana leh lulus ujian memandu nihhhh???
memang geramla wei.....

30 comments:

  1. Ingatkan suami kakcik je sesekali buat perangai macam tu.. potong.. dan drive perlahan2 depan kereta orang yang bawak perlahan tetapi tak reti nak ke tepi! :)

    ReplyDelete
  2. huhu...ni aku pun kekadang bengang jugak ni...perihal x berapa reti nak baca signboard..kalu slow ikut peratutan xpelah, ini slow 20km sjam...apekejadahnye.(alamak aih...pose pose ni..)

    ReplyDelete
  3. sungguh sakit hati bila jadi cam tu..
    kiter nak laju dia bawa slow jew depan kiter...

    * kalo kat highway daya suke main-main... cari kete mana yang leh layan ..kami race..hihi.. bagi ilang bosan.. selalu nak pi kuantan itu yang daya wat... bosan oww bawa kete kat highway

    ReplyDelete
  4. itulah masalah org² yg tak gi kelas memande, dapat lesen terbang ke hapa ntah..pemandu² yg ginilah rasa macam nak debik sebijik aje atas idong tu..

    tp kalau hakak nak rushing, lane kiri pon kirilah..isk, isk, isk, jgnlan ikut aksi² tak senonoh ini tau..

    ReplyDelete
  5. nik selalu buat gitu sampai yabang marah..die kata nik gengster,,..tapi geram kan org yang tak reti di ajar gitu..rasa nak lempang je..ahahha

    ReplyDelete
  6. kakcik
    sakit hati..sungguh pun...
    kadang mulut cheqna memang laju je kalau jupe keadaan cam ginikadang mulut cheqna akan berkata "sabar.. sabar" demi menyedapkan diri sendiri

    ReplyDelete
  7. ashie023

    tau dakpe...geram wase nok wat signbod sutir agi

    ReplyDelete
  8. daya

    kat sini lum siap lagi higway hehehehe

    ReplyDelete
  9. hahaha prnh jugak kena gtu..sabar je la kan..hahaha

    ReplyDelete
  10. azrina aka jaijina
    cheqna memang banyaknya ke kiri r kalu nak laju..

    ReplyDelete
  11. queen
    ma, adik cheqna pun selalu kata cheqna gangster
    gengster tak gengster
    slow duk kiri r...huh!!!!

    ReplyDelete
  12. marinahunny
    kadang2 dok cekak nok sabo doh weh...
    huhuhuhu

    ReplyDelete
  13. kalo time balik keje..kty selalu kena.org nak cpt..kete depan lak ..bawak mcm org bercinta..

    ReplyDelete
  14. atty's

    tobak sakit hati kty kalu kena hok gitu..geramla....

    ReplyDelete
  15. cheqna mesti baca entri ayahanda yang ini:

    http://al-lavendari.blogspot.com/2009/11/11-spesis-drebar.html

    dan yang ini:

    http://al-lavendari.blogspot.com/2009/12/9-lagi-spesis-drebar.html

    kalau dah baca, baca sekali lagi. untuk mengubat geram tu !

    ReplyDelete
  16. ~asha~
    dugaan bulan dop pose pun ye gop kak weh

    ReplyDelete
  17. apa plat number? hahhaha
    nape tak tangkap je gambo abang yg gagah perkasa itu..tayang kat sini..

    ReplyDelete
  18. depa sengaja duduk line kanan supaya orang tak bawa laju2 kot... :)

    ReplyDelete
  19. salam..
    cuba bayangkan zulkbo
    yang memandu di depan
    aok tu cheqna..maroh dok?he he..
    Salam menyambut lebaran
    buat anda dan keluarga
    semua..semoga sihat selalu

    ReplyDelete
  20. ayoyo..
    sangat geram
    ini cheqna..

    muahaha

    sabarrr...

    ReplyDelete
  21. cheqna orang macam ni melambak...termasuk dalam town (k.l) pun ada yg dok lane kanan,bila kita potong belah kiri...tgk2 senyum melirik cun siuttt....he3...sejuk ati...

    ReplyDelete
  22. atau signboard tu kena tulis
    "beramas mesra di lorong kecemasan"

    boleh terima kah?? hihihi

    ReplyDelete
  23. rozita

    ala kak..mana sempat nak take over dia lagi...nak amik gambar lagi nanti tak pasal2 dia kata cheqna minat dia
    huhuhuhu
    tak koser =)

    ReplyDelete
  24. maslina
    ok leh terima tapi kalau dah bawak 40-50km sejam itu dah melampau namanya..huh!!!!!

    ReplyDelete
  25. zulkbo
    arghh tak kira sape pun.....
    lambat tetap lambat..
    marah tetap marah
    hehehehehehe

    ReplyDelete
  26. mankuchai
    abang man tu gatal..hahaha
    pantang tengok pompuan senyum terus cair
    hahahaha
    ampun...=)

    ReplyDelete

~ thanks sebab sudi tinggalkan komen.....sayang anda semua......~